Zadná nádcha

Príspevok v téme: Zadná nádcha
Smocka

Ahojte, chcela by som sa vás opýtať na pomoc ohľadne zadnej nádchy. Určite to každý poznáte, také tie hlieny v krku, ktoré nejdú vykašľať ani vysmrkať, musíte len ťahať do seba. Prečítala som kopu článkov, diskusii a nič. Mám 18 rokov, teda by som mala byť zdravá, takéto "chrochtanie" som videla skôr u starších ľudí. Snáď by vedel niekto poradiť ako sa toho zbaviť, trápim sa s tým už dobré 3 roky, čo v noci nespavam lebo sa dusim hlienami. Najnovšie mi bolo odporučené kloktať Vincentku, ale zatiaľ tiež necítim zmeny. Prosím každého kto má nejakú dobrú radu aby sa o ňu podelil pretože veľa z nás má rovnaký problém!!

Smocka

Ďakujem vám pekne, med a citrón vyskúšam, môže to byť fajn. Mlieka konzumujem povedala by som priemerne, ráno si dám trocha mlieka do cereálií ale to je všetko.

dobreuz

Ten med je určite dobrý nápad, poprípade ešte zvýš prísun vitamínu C. Inak ako s mliečnymi výrobkami? Koľko ich ješ? Lebo aj kravské mlieko veľmi zahlieňuje.

DarkThought

Mne na hlieny v hrdle pomáha med s citrónovou šťavou. Daj si do misky dve lyžice citrónovej šťavy, jednu lyžicu medu, zamiešaj a vypi. Takto to rob trikrát denne.