Mozete mi niekto poradit ako docielim krasne obocie ako ma napr.Jenifer Lopez??? Moje obocie vobec nema tvar, a kozmeticka mi snim akosi boh vie ako nepomohla. radte holky
Obocie
miska, za par dni to mas nazad neboj
Ludia :/ ja som si trhala obocie a trosku som si ho viac vytrhla..za kolko by mi malo dorast? je to iba kusok ale aj tak to vyzera nie velmi pekne
ja pouzivam tu vysuvaciu, takze nemusim nic struhat, no je pravda ze si musim davat pozor, lebo ked sa rozmaze, clovek vyzera ako apac :D
no ja som par rokov pouzivala tiez miss sporty lebo ta bola velmi vyrazna, ale rozmazavala sa a bola velmi makka, cize ju trebalo stale struhat, lebo inak nerobila pekne linie. asi posledne 3 roky pouzivam tekutu linku od Loreal(kamoska mi ju nosi z UK na kila:D, lebo som ju nevidela na Slovensku predavat) a s nou sa mi robia najlepsie linky a nerozmazavaju sa. Ty si neuvazovala na prechod na tekutu linku?
hej hej, uplne viem co myslis, ja tak podobne, len este to potiahnem viac dozadu... takze si rozumieme :D
aku ceruzku pouzivas??? ja miss sporty, a obcas sa stane ze sa rozmaze,,,, no ale lepsia uz je jedine gosh?
tak ja sa malujem na tento styl uz roky a nazvala som to a la Kleopatra :O))) viacej potahujem hornu linku vyssie www.google.sk
denkaa
napisala som ti mail... rada si pozriem co mas v ponuke :)
musis pekne vytrhat a mne velmi pomohla farba na obocie a potom som ho mala pekne take syte. skus pozriet na nikashop.sk pod trsy mihlanice tam som si kupila ja farbu na obocie - je dobra. maju aj hnedy aj cierny odtien.
bibi
kleopatrovsku linku??
to si len tak ty nazvala, ci naozaj sa tak vola nejaky vzor?
lebo ja si malujem oci vyrazne, davam si teda ciernu linku, aj so spodu aj na vrchu, a pretiahnem to az za koniec oka, vies ako myslim,, kedze som ostrihana na kleopatru, tak sa tak snazim aj malovat.