Dlhotrvajuca nadcha

Príspevok v téme: Dlhotrvajuca nadcha
Pismeno

Dobry den mam 15 a uz 3x do mesiaca od marca do teraz mam nadchu, ja uz sam nerozumiem co mam robit vcera som sa vela spotil a v izbe bolo 18 stupnov a este aj vodu som vypil, no mna zas zacalo boliet hrdlo, ja uz fakt nerozumiem. Do teraz som bol chory len raz za rok kazdy rok a teraz zrazu toto? Ja som hotovy uz prosim poradte, doma uz ostat nemozem ostal som doma 80% aprilu.

Pismeno

Ale ten prvy a druhy tyzden zrejme bola senna nadcha lebo som vela kychal aj ma svrbelo v nose, a ten prvy tyzden som mal ako keby zapal prinosovych dutin. Teraz neviem, doma ostat uz nemozem a ani nechcem.

Pismeno

Neviem, moze byt ja to mam zas tak ze tyzden som chory potom 2 tyzdne ne potom zas som chory potom tyzden ne a teraz zas, i ked to prechadza aj tak mam starosti lebo nic podobne sa mi v zivote nestalo. Mozno sa mi dajak oslabila imunita alebo co, neviem musim zrejme zacat brat tie Spektrum tabletky za 20€ neviem fakt, pijem caje, lezim, doraz paralen zoberem. No nic, dakujem vsetkym za odpovede.

El Roberto

Nejedna sa o prejavy sennej nadchy? Co na to doktor? Inak ja sa tiez v ostatnom obdobi potykam s podobnymi problemami. V aprili som chytil prechladnutie, z ktoreho som sa dostaval dva týždne a teraz uz tretí den cítim svrbenie podnebia, zalahnute v uchu miestami a steklenie v nose. Myslím ze ako moj tak aj vas problem bude mat co docinenia zo sucastnym pocasim a pelovou situáciou