pomoc

Zuzana209

ahoj, to je chyba že nehovoríš nikomu o svojich problémoch. Samozrejme najlepšie je mať aspoň jednu spriaznenú dušu, ktorá ťa chápe a vypočuje ťa. Ja mám síce pár dobrých kamarátiek a aj rodinu ale vždy ke'd mi je úzko tak svojimi slovami volám k Pánovi Ježišovi a On mi doteraz vždy pomohol. Tiež keď som už bola na tom najhoršie - a väčšinou je to večer alebo v noci, tak som sa začala modliť, čokoľvek čo som si pamätala alebo svojimi slovami - toto mi tiež pomohlo. Niekedy som nevedela odpoveď na nejakú otázku - velmi som sa trápila a ráno som dostala nejaké vnuknutie, alebo mi cez deň niekto zavolal a povedal mi tú odpoveď - proste môže sa to zdať že sú to náhody ale náhody to nie sú. Pán Ježiš je podľa mňa vo svete nesprávne opisovaný, On je stále blízko a veľmi chce aby človek k Nemu prehováral, On vie o všetkých problémoch, On je skutočný Priateľ človeka. Volaj k Nemu.

midro

Ak to trvá už dlho tak ti pomože jedine psychiater a antidepresíva. Nemusíš sa toho b፠. Horšie ti z nich určite nebude

ifo

chodim von ale som typ cloveka co je dobry posluchac riesim s kadekym ich problemi no omne a mojich problemoch sa nebavim znikym aj ked by som sa rad niekomu vyrozpraval no mam stale taky pocit ze co budem stym niekoho otravovat nie som schopny ani skocit psychologovi

Vallery03

Ahoj. Mám niečo podobné. Psychologička mi odporučila každý deň chodiť von, čo najmenej tráviť čas doma, pretože potom na to stále myslíš. Treba sa niečim zamestnať, ísť s kamošmi von a nemyslieť na to. To je to najlepšie čo môžeš urobiť :) Ja som mala anorexiu, úzkosti a depresie a už 2 mesiace som vyliečená, pretože som chodila medzi ľudí, začala som sa začlenovať do spoločnosti, a veľmi mi to pomohlo :)