Pocit viny a neschopnosti

Príspevok v téme: Pocit viny a neschopnosti
majalan

V štvrtok som mala hrať na hudobnej súťaži s kapelou. Bolo to skôr prvoplánové, pretože ma tam vlastne prihlásili pomerne bez môjho vedomia, ale ja som bola s tým ok. V pondelok som bola úplne mimo, ochorela som a až doteraz mi nie je dobre. Tá choroba sa len zhoršuje a ja sa necítim na to niekam teraz cestovať a hrať tam.

Je normálne, že cítim pocit neschopnosti a vinu kvôli takejto veci? Budú si myslieť, že na mňa nie je spoľah a nikto iný, okrem mňa, tam na gitaru nehrá. Proste zničím im ich súťaž, neplánovane a je mi z toho zle. Mrzí ma to, pretože boli vďační, že tam pôjdem. Viem, že to nie je žiadna tragédia a je to celkom absurdné, ale je to hrozný pocit.

majalan

Ďakujem pekne za príspevky. Stala sa taká vec, oni ozaj zohnali iného gitaristu. Som fakt šťastná, že už nemusím cítiť tú ťažobu a oni pôjdu na súťaž v plnom počte.

Kalgan1

Ak o tom vedia, mozno splasia narychlo niekoho ineho. Ak nie, no bud sa na to vykaslu, alebo budu improvizovat. Aj velke kapely mnohokrat odkladaju koncerty kvoli chorobe. Chapem, ze toto je sutaz, tak ale nie je to jedina sutaz na svete a ani prva ani posledna. Ja si neviem predatavit hrat a pocas toho kazdu chvilu kaslat, potit sa, nebodaj mat horucku. Ked som chory, nechodim ani do skusobne. Radsej sa vyzdrav a ak to nie su totalni magori, tak budu chapat, ze hrat chory je blbost.

petroneta

človek cíti nejakú zodpovednosť a cíti sa viazaný vďakou. Bolo by asi namieste zavolať tým, ktorí s Tebou rátali a povedať, ako veľmi si chcel aj kvôli nim, ale zdravie Ti nedovoľuje a sám si z toho smutný. Myslím, že Teba to mrzí viac, ako ich.