Pomoc

Príspevok v téme: Pomoc
imusv

Už 3 týždne som neustale v strese. A to koli iba jednej veci a to je ustna odpoveď z fyziky. Je to tak že všetko z čoho ma nas skušať musíme chapať a poznať ako svoje boty. Lenže to z čoho sa skuša je tažke na pochopenie. Je to jedina vec z čoho som v strese ked skuša. Bojím sa neuspechu a nie malo. Neviete mi prosím s týmto pomocť? V minulosti som sem pisala že sa dlho učim a nemam dobre znamky oproti mojim spolužiakom ktorí sa nesnažia.

Kalgan1

Hlavne to neber smetelne vazne. Ak si na strednej a nechystas sa z fyziky maturovat, v pohode si vystacis aj so 4kou. Uz neviem ako to chodi na zakladke, ze na zaklade coho vyberaju ludi na stredne (asi monitor). Hlavne bud v kľude a maj dostatok spanku, lebo ak budes nevyspaty, zabudnes aj to, co si sa naucil. V najhorsom poziadaj niekoho, kto sa v tom vyzna lepšie ako ty, aby ti latku po lopate vysvetlil (alebo skus si kuknut nejake animacie na youtube, aby si si lepsie predstavil, co sa vo fyzike deje). Zase nemozeme mat vsetci zo vsetkeho jednotky.

dobreuz

Všetko je psychika... Len ty jej môžeš rozkázať... Nesmieš až tak vážne brať tú školu. A inak aj vitamín B12 pomáha na sústredenie, takže nezabúdaj aj na kvalitnú stravu a hlavne dostatočne oddychuj.