uz asi 2 ci 3 dni kaslem. pred tymi dnami som mala aj 38 teplotu. ale to len 1 den. troska ma bolia uzliny na krku. a mam upchaty nos. ale okrem tych uzlin ma neboli nic. iba ten kasel je taky dusivy. som astmaticka. som citala tusim tu, ze z vysokych teplot moze clovek dostat astmaticky zachvat. v pondelok sa chystam ku lekarke, ale i tak by som rada vediet, ze co to moze byt. predtym myslim, nez pojdem ku lekarke. ist k nej som uz odhodlana naisto. teraz mala dovolenku.
kasel
aha. vdaka :o)
Ked su vylucky hlboko v plucach, potrebujes nieco, co zabvrani ich rozkladaniu a zaroven posobi ako expektorant.
Doplnok na ro je antimikrobialny oreganovy olej(3x300 mg)
Ak mas pravidelne astmaticke zachvaty, ber pravidelne quercitin s vitaminom C(2x500 mg, to je davka rovnajuca sa zjedeniu celej velkej cibule denne, co by si urcite nerobila)
Moze to byt aj z tych extremnych horucav.Navsteva doktorky nie je na skodu:)
dik poliewoocka. pred 3 rokmi zhruba, ked som dostala 1. astmaticky zachvat, tak som takto kaslala. ale dlhsie (asi 2 tyzdne). bola som na lieceni a sestricka mi vtedy 3x denne vytierala mandle a hrdlo nejakym roztokom (takom spilkou ako ked robia klasicky vyter z hrdla). bolo to dost neprijemne a ani to nezabralo. okrem toho som vtedy brala aj kalcium, ale nic. a po case som nemohla dychat normalne a potom som dostala zachvat. a aj teraz sa mi za posledne dni stalo, ze nemozem dobre dychat. takze je nacase ist ku lekarke. inak vsetko to zacalo nadchou ako si mi napisala :o). najprv som kaslala slabunko, ale teraz je to take dusive. tak uvidim, co mi na to povie lekarka.
Moze to byt jednoducho nadcha.Presne to,co opisujes ma aj moja kamaratka.Uziva svedske kvapky a calcium.Vhodna je aj echinacea od Dr. Theissa.Ak ta bolia uzliny a mas ich napuchnute,dobra je octanova mast.