ako sa mam citit

Príspevok v téme: ako sa mam citit
lencok1

ajojte,
mam taky problemik, uz deviaty mesiac mam na brade ploche bradavicky, raz mi to odstranuju laserom, potom zoskrabavaju a stale mam rozdrbanu bradu, mi je to neprijemne ako sa mam citit ked idem von, ved vyzeram ako pako...som z toho smutna, nema to konca kraja, mam pocit ze kazdy na mna cumi, co za priseru to ide a co to ma na tvari a ja si to musim liecit, vzdy som bola zvyknuta na peknu tvar a terat toto, ako sa mam citit? ako to zvladat? co by ste robili na mojom mieste? alebo ako by ste vy vnimali keby ste niekoho takeho stretli?

poliewoocka

Druhi ti mozu byt ukradnuti.Ked im zas najavo,z ich "mas v pazi" ,zizanie ich omrzi.A...daj na moju predposlednu radu:D...pobavis sa!!!

malinka

Mozno aj ty si niekedy na niekoho tak zizala(a nevrav ze nie, robime to vsetci mimovolne), teraz to mas z druhej strany.

mrtva vcela

to ze na teba kazdy pozera je len pocit. ty vies, ze mas na tvari nieco, co tam byt nema a preto myslis, ze na to kazdy pozera. vela ludom to je jedno. vsetko je v sebavedomi. nekaz si zivot zlymi myslienkami. a clovek, ktory by sa ti smial, alebo ta za to urazal, ti nestoji za to, aby si sa preto trapila. na rukach mam milion malych jazviciek po vyrazkach a moji najblizsi priatelia si to vsimli az po rokoch. to ze mas nieco s bradou, neznamena, ze si menej krasna, tak hlavu hore :))

poliewoocka

Ano,je to tazke.Treba na to vela sil,myslim prekonat sa.A ti,co zazeraju...sprav to iste,ale sa im pozeraj znechutene do rozkroku:D..uvidis:DDD

lencok1

ano polievocka, len je to tazke niekedy...musim to brat s rezervou, len je to tazke, zato aku su ludia mimo niekedy

poliewoocka

Niektori ludia jednoducho nechapu,ze existuju rozne choroby.Ja by som reagovala uplne normalne.Ved kolko je este horsich chorob-razstepy,tazke akne,jazvy,poleptaniny...nie si rozhodne sama.Je len na tebe,ako sa zachovas.Presedis cely cas doma a budes sa lutovat alebo si vyjdes do mesta s ludmi,ktori ta maju radi a vedia,ze tvoje ochorenie je len docasny stav.Maj sa rada.Sebavedomie totiz dokaze zazraky.Ja mam na tvari jazvu a nikto si to ani nevsimol!!!Ani ti,co ma poznaju uz skoro cely zivot!Tvarim sa,ze neexistuje,aj ked ju vidim kazde rano v zrkadle.Aj ked ju az tak nevidno-ma asi 1,5cm viem,ze je tam,ale neuvedomujem si ju...potom ju nevnima ani okolie.Tvar sa,ze je vsetko ok,ze je to len docasny stav a uzivaj si zivot!Svojim spravanim ovplyvnis aj ostatnych.Vela stastia:D