Zaujímavý koniec života...

Príspevok v téme: Zaujímavý koniec života...
Monokros

Zdravím vás. Dnes je pre mňa veľmi ťažký deň, kedy mi umrela starká. Ako 18 ročný som s tým vysporiadaný a zmieril som sa s tým. Bola to moja prvá skúsenosť s úmrtím v blízkej rodine. Čo mi ale láme hlavu, je veľa spojitosti s Bohom na ktorého neverím.... Áno, vždy som bol presvedčený že to je proste príroda... Pred nedávnom bola operovana na koleno, kde 2 týždne po tom ešte bola v jednom nemenovanom ústave na doliečenie. Predvčerom ráno ju ale našli ležať v posteli bez známky života. Rýchlo ju preto oživili a previezli do nemocnice kde ležala len s funkčným srdcom v kome. Doktor nám povedal že jej odumrela značná časť mozgu, s čím som sa vysporiadal. A aj rodina no veľmi ťažko... v ten istý deň keď sa toto stalo, umrela jej sestra.... Dvojitá rana ktora je veľmi zvláštna. Dnes keď som ju bol pozrieť po tom čo padla do kómy umrela... Umrela potom ako som ju pohladil po tvári v ktorej som videl na zlomok sekundy úsmev a spokojnosť. Pockala na mňa ?.... Tým že bývalá s nami pod jednou strechou to bola veľká rana do srdca ale taký je už život. Dáva ale aj bere.... Ako som vychádzal z nemocnice začal padať dážď ktorý prelinal západ slnka. V Tom momente som si pomyslel že tam hore jej bude lepšie ?...

mirec411

monokros, cit. : -
"Čo mi ale láme hlavu, je veľa spojitosti s Bohom na ktorého neverím.... .......V Tom momente som si pomyslel že tam hore jej bude lepšie ?..."
Nechcem písať dlho, tak len krátko... Veľa ľudí hovorí, že neverí v Boha. No dalo by sa spýtať, či sa tým niečo mení - myslím z pohľadu Boha a života vôbec. Nemení. Nemusíš veriť, ale mal by si vedieť dôvod, "PREČO" neveríš. Einstein veril..., vedci čo sa zaoberajú vznikom vesmíru a života veria..., mnohí veria - a vedia prečo.
Teraz ti nepíšem z dôvodu, aby som ťa obrátil na vieru! Iba hovorím, že ľudia by mali vedieť prečo veria, či neveria a mali by hľadať odpovede.
Chcem ti napísať vlastne len to, aby si si všimol nielen svoj pocit po pohladení starkej, ale aj svoju myšlienku z poslednej vety.
Ukončím svoj príspevok mojim poznaním: - Život je večný, nekončí, ...a áno, práve preto bude "tam hore" dobre aj tvojej starkej. Čo vie ona už teraz, to my môžeme iba tušiť, alebo cítiť... Na rozdiel od vedcov, ktorí to už vedia.

je to

uprimnu sustrast! :(
to koleno ked jej robili, tak v uplnej narkoze? ta je dost nebezpecna a pre starsich ludi este viac

Omen

Áno, počkala na teba a potom odišla. Počkala aj na sestru a odišli spolu. Tak to mali napísané v knihe života.
Starká bude na teba dávať pozor. Môžeš sa za ňu/ za ne pomodliť. Drž sa!