Strašne divný problém :(

Príspevok v téme: Strašne divný problém :(
Jedenclovek

Mám strašne divný problém, neviem, ako ho mám popísať, tak, aby ste si to vedeli aspoň trochu predstaviť. Hlavné témy sú predstavy o prdení a, povedzme, konaní veľkej potreby. Ide o to, že si predstavujem stále, ale že stále, veci s týmito dvoma aktami a neviem sa toho zbaviť. Napríklad, predstavujem si, ako mám v sebe fekálie, v hrudníku, v chrbte, predstavujem si, ako sa vyprázdňujem, zo zadku mi trčí stolica... Cítim sa trápne už len keď to takto anonymne píšem. Ďalej si predstavujem, ako niekto prdí. Keď vidím aj pekné dievča, veľakrát si predstavím, ako prdí a ide z nej smrad, a to ma strašne znechutí, akokeby môj mozog nechcel, aby sa mi niečo páčilo. A potom si aj celý deň predstavujem v hlave ako práve tá osoba prdí. Stále ma takéto predstavy prepadávajú, pozerám seriál, a začnem si predstavovať ako vykonávam potrebu, tie postavy tam prdia a podobne. Niekedy aj nie len postavy, napríklad minule som pozeral film a zničohonič som si začal predstavovať, ako moja kamarátka prdí. Takéto veci sa mi dejú, netuším prečo, raz to začalo a od vtedy to pokračuje. Všetko sa mi týmto hneď znechutí, aj zle od žalúdka mi trochu niekedy z tých mojich predstáv prichádza. Mám 15 rokov, k psychológovi určite nejdem, toto by som nikomu povedať nedokázal, je to strašne trápne. Teraz sa spýtam- nestretli ste sa náhodou niekto s niečím podobným? Asi nie, ale aj tak sa skúsim opýtať. Ja viem, je to nechutné a divné, uvedomujem si to, ale neviem tie predstavy vyhnať z mysle.

Zuzulik8

Nemusis chodit k psychiatrovi, si teraz v puberte, neskor ta to prejde. Poznam jednu co v puberte ked videla akehokolvek muza predstavovala si ze sedi na zachode, tlaci a gule mu visia. Kazdy chlap sa jej takto sprotivil takze nemohla mat ani vztah. Po puberte ju to preslo a zije uplne normalnym zivotom - vydata, dve deti.

Zleuz

To vyzera na "prdofekalny syndrom", existuje na to aj specialny liek vyvynuty len nedavno "Neseroprdofekalin", pytaj v lekarni.