ahojte zakladam tuto temu pretoze ma to uz nebavi... kde ma clovek co ma iba stredoskolske vzdelanie sancu zarobit aspon okolo 800 eur v cistom? Od strednej skoly som pracovala vzdy iba za minimalne mzdy a uz ma to naozaj nebavi... neda sa z toho vyzit... poradte prosim nejaku firmu alebo hocico... dakujem
kde moze clovek ktory ma iba stredoskolske vzdelanie dobre zarobit?
MATADOR vráble automotiv 800e 172.5hodiny plus 4 nadčas.
alebo rob v jedalni www.cas.sk
ja neviem, pis scenare. www.cas.sk
Vediet jazyky je velke plus. Vela firiem zhana ludi na administrativne prace v cudzom jazyku, starostlivost o klientov, prekladanie a pod. Alebo ist robit do zahranicia. Alebo si spravit nejake kurzy. Praca s vysokozdviznym vozikom v skladoch byva dobre platena. Vediet zvarat a letovat je tiez velke plus. Alebo robit rozne rozvozy, kurierske sluzby, atd. Alebo si zalozit nejaky e-shop, samozrejme musis mat nejaky biznis plan, co by si predaval. Alebo zacni pisat zenske romany, alebo rob motivacne kurzy :D
V dnesnej dobe uz casto uplne postacuje stredna skola. Nemusis ist na vs, no nejake tie schopnosti musis mat. Ak viec cudzi jazyk, tak pri troche stastia natrafis na firmu, kde ta zvysok naucia.
Môj brat ma skončenú strednú a robí v pekárni, zvyčajne má okolo 800 eur v čistom..má to ale jeden háčik...stále robí nočné..celý mesiac... 6 dni v tyzdni...takže ak má niekto chuť takto si ničiť zdravie nech sa páči :)
V zahranici! :)
Odkial si? Ja som to mala dlhe roky rovnako a potom som sa na cele mile SK zvysoka...co som sa nasnazila a naskusala vselico dokonca podnikanie. Mozem okakat cely stat, kde sa da lepsi plat maximalne vyfajcit. Alebo mozes odrobit cez 200hod mesacne a mas. Na 4 smeny.
Veď kopa ľudí robí za minimálnu mzdu.Čo ti robí najväčší problém?si zaplatiť že z toho nevyžijes nápis skúsim ti poradiť