KUPELNA LIECBA

MARTINKA1987

Alebo nema niekto odlozene papiere, kde mu zdravotna poistovna poslala zoznam a cennik kupeli na pohybove ustrojenstvo ??? VII

MARTINKA1987

Ahjaj opat dakujem.
Bola som odniest papiere na zdravotnu. Tam mi kazali cakat. Do 30 dni sa maju ozvat aj s kupelami, kde mozem ist + cenova ponuka. No mne jedna znama povedala, ze da sa uz dopredu dohodnut s kupelami, ze uz som odovzdala navrh a medzitym si mozem vybavovat kupele, aby som necakala 2x. Prvy krat na schvalenie, druhy krat na vyber kupeli.

ahjaj

Martinka, veď Ti z poisťovne pošlú kompletný zoznam, kam sa dá ísť. Ty si to obvoláš, a zistíš aj cenové relácie.
Na pohybové sa odporúčajú Piešťany, ale sú pomerne drahé. Potom Dudince, aj tie sú dosť drahé a navyše okrem samotných kúpeľov tam toho veľa nie je. Ja som bola s pohybovým ústrojenstvom v Nimnici a bolo veľmi fajn, aj keď to v podstate neviem s iným porovnať. Bola som v roku 2015 a pobyt ma vyšiel na 300 eúr, + čo som tam minula. Záleží aj od toho, či chceš izbu samu pre seba, alebo či Ti nevadí, že si s niekým cudzím. Potom tie ceny nájdeš tuším aj na internete. Na pohybové sú ešte aj Rajecké Teplice, Trenčianske a Turčianske Teplice, Bardejovské kúpele. Všade je pekne. :-))

MARTINKA1987

Tak navrh mi lekarka vypisala.Na liecenie mam ist s chrbticou. Kto vie poradit, kde sa oplati, aj cenovo.????

ahjaj

čaká sa 3-4 mesiace. Dostaneš zoznam kúpeľov, kde sa lieči problém, s ktorým máš ísť. Dostaneš aj dátum, do ktorého môžeš kúpeľnú poukážku využiť. Premyslíš si, aký dátum by Ti vyhovoval, a kam by si chcela ísť. Zavoláš si tam, a spýtaš sa, či majú v danom termíne voľné miesto. Ak nemajú, ideš volať do iných kúpeľovm ak Ti na tom konkrétnom termíne tak záleží, keď nie, spýtaš sa, nakedy si môžeš rezervovať miesto.
Rátaj s tým, že mávajú veľmi často obsadené a do niektorých kúpeľov budeš musieť volať aj 30 krát, kým sa Ti podarí dovolať.