Caute zeny, prosim o radu. 3 den mi meska menstruacia. Poslednu MS som mala 27.3-1.4. Ovulaciu som mala pravdepodobne 14.4. a pohlavny styk som mala viackrát nechránený a to v dnoch 3,4,5,17 a 20.4. cize mimo plodnych dni. Nedostavili si mi ziadne priznaky ze by mala ta mrska prist ako v uplynulých mesiacoch - pravidelne PMS. Mam 25 rokov s priatelom som 5 rokov. Nevadilo by nam keby pride bejby, potesili by sme sa. A tu je moja otazka je este skoro vyskusat si spravit test alebo nie? Dakujem ochotnym zienkam ktore daju svoj nazor.
Mozem byt tehotna?
test uz skusit mozes, ale este by som pockala aspon 4 dni :) drzim palce :)) daj vedet :)
vyskusat si mozes spravit testik, za to nic nedas, iba tie peniaze na kupu a uvidis aky ti vyjde vysledok. niektorym babam ukaze aj skor
Takze zatial ti meska len 5 dni? No to je dost malo. Ja som si robila test az po 2 tyzdnoch. Tak bud si mozes kupit najctlivejsi test aky ti daju v lekarni, alebo ak nevydrzis ist za doktorom na krvne. Ale ten moj mi napr povedal, aby som skor ako mesiac po ocakavanej MS ani nechodila.
Tak testy som si robila 5ks a negatívne :( a menštruácia stále nechodí :( akurát na jednom z testov sa z boku zafarbila strana tam kde by mala byť 2há čiarka ale z vrchu nič :(
V súčasnosti sú tehotenské testy veľmi presné, čiže si myslím, že po takom čase, ako píšeš, ti pomerne spoľahlivo ukáže, či si tehotná :)
Ahoj, ja som bola netrpezlivá a spravila som si test, keď mi meškala len jeden deň :). A bol tam taký duch :). Každým dňom čiarka silnela a dnes má ten "duch" 5 rokov :)