Caute, mam taký problém. Už to mam par rokov, ale neriešil som to.,len mi to začalo prekážať viac momentálne. Ide to, že popri chôdze (dlhodbejšej-tury a pod), cyklistike a tak mi trpnu a opuchajú prsty na rukách. Neviete čím to je? Po čase ich mam až ladové a citilivosť je slabsia. Za rady vdaka...
trpnutie,opuch rúk
Mne tak trpla ruka, chodila som po dlho vysetreniach. Najprv k obvodnej , ta ma poslala k ortopedovy. ortoped urobil snimok ruky, vsetko. Noortoped mi hned povedal, ze trpnutie ruky je od chrbtice, preto ma odporucil na FRO. Na FRO mi davali procedury 5x po 3 procedury. Tie mi bohuzial nepomohli.Tak ma poslali na neurologiu.
Tam mi urobili rongen chrbtice. Potom ma dali na magneticku a tam mi ukazalo, ze mam vyskocenu platnicku v krcnej chrbtici. Tak som si polezala tyzden v nemocnici na vyzivach. Toto mi povolilo, aj ked to este nieje na 100 %. Tak skus k lekarovi.Mne povedali spravne, ze ruka mi trpne od chrbtice.
To nie je o obezite. Pisem o par kilach nadvahy :-) . Ked citis trpnutie, treba napr. zmiernit tempo.
Hm..môže byť, ale s obezitou problém práveže ja nemam :/ Sportujem, tak neviem...Krvné testy všetko ok, len mi to prekáza..ta necitlivosť, opuch a trpnutie pri sporte...
Asi nieco s telovym obehom. Mne sa to deje , ak mam nadvahu. Ked schudnem, prestane to.