s priatelom som mala sex pred takymi dvoma-troma tyzdnami,spravil sa domna,povedal mi to az teraz,ja som o tom nevedela...kramy som dostala normalne ako som mala dostat no bojim sa ze ked sa do mna spravil,ze aj ked som dostala kramy ,ze som tehotna,prosim prosim o radu.vdaka
Mozem byt tehotna aj ked som kramy normalne dostala?
crashhh uvidis za 9 mesiacov
Mozem byt tehotna,ked som v siedmom mesiaci tehotenstva??
To len na spestrenie.
prosim pomôžte mi mam problem . spravil som sa priatelke na podbrusko. Dole to nestieklo iba s penisom som jej krúžil po vonkajšej strane pošvy asi taky 1-2cm do vnútra takže spermie sa nemajú ako dostať tam kde by mali za iných okolností ? prosím poraďte
manuskazv: pocas bratia HAK plodne dni nie su...su stale len neplodne. Ak chces, napis gynekologovi na www.antikoncepcia.com nech ti poradi..
nejsi tehotna ked si dostala cervenu..co myslis ze kolko je takich zien co maju aj menzes a su tehotne?maleprecento..a aj ten menzes sa lisi od normalneho
Existuje len tabletka po, co si sama spomenula, co je v tvojom pripade uz zbytocne. Uz by to bola prilis dlha doba. Ja si myslim, ze tehotna urcite nie si, ale pre klud na dusi si mozes skusit ten test. Drzim palce.
velmi pekne ti dakujem za odpoved,vies keby mi to priatel povedal hned vtedy tak urcite by som aspon pre istotu kupila postinor aby som sa nemusela bat...myslis ze sa vobec nemusim bat alebo mam si kupit tehotensky test,alebo ist k lekarovi?a prosim ta nevies ze keby som nahodou aj bola tehotna ci existuje este nejaky sposob zabranit tomu,mali by byt nejake tablety alebo injekcia,ne?
Ak si ich dostala, vsetko je ok, neboj. V niktorych pripadoch sa mozu dostavit aj keby si bola tehotna, ale nemyslim si to.