Mozem byt tehotna aj ked som kramy normalne dostala?

rucicka

AHOJTE , MALA SOM SEX Z PRIATELOM A HNET NA DRUHI DEN SOM DOSTALA MENSTRUACIU A NEVIEM ZE AKO SOM NA TOM?
JE TOMU US ASI MESIAC A BRUSKO MI NEJKAO VIRASTLO A STRASNE VELA JEM A JE MI NA ZVRACANIE TAK BI SOM CHCELA VEDIET CI MOZEM ALEBO NEMUSIM BIT TEHOTNA

vegas babyyy

ale ked ona objednava az po meisaci ves....(... ale ved idem sa radsej objdedna t dakedy.. hm aj ked sa bojiiim:/((

aluska

biely vytok ma po maly kazda druha zena a neznamena nic....
ja ti hovorim ze chod k doktorovi a nepytaj sa tu ci si alebo nie si tehotna..a ak si, tak ten zivot sa ti zmeni aj ked k tomu doktorovi nepojdes...ale mozno s nejakymi nasledkami...

vegas babyyy

ja viem nezmenii ale mne sa zmeni zivot :(((((((( javem na to som mala mysliet skor ale ..dobre uz je neskoro ale tak je sanca ze niesom,?? a co znamena biely vytok?

aluska

nic nie je neomylne...a co ze sa bojis?ked si tehotna tak ten doktor to aj tak nezmeni, tehotna budes aj ked tam nepojdes.
boze jak si mozte mysliet ze ked mate 3 kila navyse ze ste tehotne?pribera sa len z tehotenstva?
a ked chces vedet ako na tom si chod k doktorovi...my nie sme sono ani ultrazvuk ani krve testy

VEGAS BABYYY

AHOJTE. MOZEM BYT TEHOTNA KED SU OD VTEDY DVA MESIACE, KRAMY SOM DOSTALA A ROBILA SOM SI 4 TESTY A BOLI NEGATIIIVNE.. ALE TAK SA BOJIM, NEVIEM CI SI TI NAMYYSLAM ALEBO CO ..ALE TAK JA SOM VZDY VAZILA TAK 49 A TERAZ 53 A MAM DAKE VECSIE BRUSKO A NIE Z TOHO ZE BY SOM VELA JEDLA. S PRIATELOM SOM TO ROBILA UPLNE POPRVY KRAT, ALE BEZ OCHRANY A ANI ANTIKU NEBERIEM. PORADTE MI LEBO SA BOJIM :( DAKUJEEEEEM