Pohladny muz?

mirec411

Ivan,
už ti tu napísali, že je to "oku lahodiaci muž", fešák..., ale o to ti ani nešlo. Skôr si čakal, či niekto nenapíše, že si tej žene sympatický a že ako prvá vyslala "kontaktný signál, na ktorý si mal reagovať.
Ja ti napíšem niečo iné... :D :D
Si stále za PC a Googl by ti dal ihneď odpoveď. Ale ty si mal nutkanie pohladiť si ego a pochváliť sa. Neviem koľko máš rokov, ale dávaj si pozor, aby podobné lichôtky nespôsobili to, že začneš viac a viac dvíhať noštek, ...až ti do neho začne pršať :D

jaroslavica

tak kazda zena to moze mysliet inak, mozno ti chcela dat najavo ze si sexy, ze sa jej pacis alebo ta len uchlacholila, zalezi aj pri akej prilezitosti to povedala, ci ked ta odmietala alebo ked ste flirtovali :)

Bambi3

V staršej literature sa tento výraz bežne použîval a ma určitú noblesu. Málo sčítaní ľudia sa tomu čuduju...Bohužial dnešná generacia komunikuje už iným spôsobom...Tým nechcem nikoho uraziť. Mimoch. príspevky mnohých si rada čítam. Aj Petronety...

Jampl

Ako hovori pentroneta, je to cechizmus, ani sa necudujem, ze si tomu nerozumel, lebo to nie je ani uplne po cesky, ani po slovensky, sam som taketo slovo v zivote nepocul. Klikni na ten link v prispevku od nej, mas tam slovenske slova toho vyznamu.