Je to mozne ci nie?

Kalgan1

nikoho neodsudzujem, len ked nie je dostatok info, tak cloveka napadnu rozne scenare. Pozri, ak mas naozaj obavy, ci nieco nemas, daj sa testovat. Ale ak to teda bola taka spontanna záležitosť, ako pises, tak by si mala byt OK

retaz

Vy ale viete rychlo odsudit cloveka bez toho aby ste ho poznali ..
Ukamenujte ma no lebo Vy chyby nerobite svätice neomylne ..
Bolo to len raz, je to kamarat mojho kamarata a nejako sme si padli na fb do oka. Poziadal ma o priatelstvo a potom sme si pisali par mesiacov. Neskor aj volali a bavili sa na rozne temy. Raz navrhol spontanne stretko a na tom stretku sa stalo co sa stalo. Bolo to tiez sponntane a pudove.. zmyselne nas to k sebe tahalo. U ked po mna prisiel nieje odtial odkial ja tak sme sa zacali bozkavat vasnivo proste pozreli na seba a skocili na seba. Maznali sa navzajom a skoncilo to prstovanim mna a oralom jemu. Ale ten oral bol nedokonany ako som pisala cize len take pocmulanie a koniec. Ziaden vystrek, bol stoporeny ale bez kvapky. Asi mu to tiez prislo blbe co robime tak ma stopol ze dost. Potom sme este chvilu sedeli a rozpravali sa a sli na kavu. Potom kazdy svojou cestou. Nehovorte mi ze ani jedna z vas ci ani jeden nieco podobne nezil nieco podobne .. ani jedna hej?!
Neviem ci je nakazeny, nepytala som sa ho, neviem aky sexualny zivot vedie a kolko mal zien kedze sme sa videli len raz, odisiel pracovat do zahranicia tak sa uz nevidame len obcas popiseme.
Len tak dlhsie uvazujem ze ci nahodou ci je to mozne ..

Zase mi nezabudni nadavat .. !

Kalgan1

Co tak vyhybat sa situaciam, ktore ti pripadaju rizikove? Ak chodis za prostitutkami, alebo sukas vsetko, co ti pride pod ruku, tak je samozrejme riziko nejakej hnusnej nakazy vysoke.

antibuzna

takýto majú rodiny, manželky a deti...

a áno, je to možné.. tak isto môžeš dostať vírus hpv a následne rakovinu hrtana, syfilis ai.