Potrebujem poradiť!

Príspevok v téme: Potrebujem poradiť!
Nun12d

Ahoj, mám 15 rokov a ešte som nebol zo žiadnou babou vonku. Len tak si píšem s nimi, ale len tak, že ahoj, čo robíš a podobne. Ide o to že pár báb už ma von zavolalo, ale odmietol som to lebo sa bojím... ? Napísala mi ďaľšia baba, že či by som s ňou tento týždeň nešiel von. Veľmi by som chcel, (je aj celkom pekná) ale zase je tu ten problém, že sa bojím. Vôbec neviem o čom by som sa s ňou rozprával. Nejaké rady a mám ísť vôbec s ňou von? Ďakujem za pomoc! ?

Tutanchamon_xD

Však normálne choď von, keď ťa volajú. Čo by sa asi tak stalo ? Porozprávate sa, sadnete niekde na lavičky von alebo pôjdete na kofolu.

Buď rád, že ťa volajú von, pretože baby nikdy nevolajú žiadneho chalana prvého von :D Teda aspoň to tak funguje u báb alebo pomaly žien v mojom veku :D Pretože každá čaká prvý krok od chlapa, takže ak ťa volajú von, tak choď, pretože sa potom na teba môžu vykašlať, že keď budeš stále odmietať.

ahjaj

choď s ňou von a uvidíš, ako zhovorčivá bude ona. O čom sa budete rozprávať? no téma je aj jej, nielen Tvoja. Najlepšie témy na rozhovor sú koníčky. Ak máš niečo, čo rád robíš, a spýta sa na to, tak o tom jej povedz trochu viac. Dobrou témou sú aj učitelia a spoloční známi. Kým ju však nepoznáš, rátaj s tým, že sa to, čo jej povieš, môžu dozvedieť aj iní ľudia od nej.

zadanamacka

Slobodnamacka_ vsetci nie, ja som sla na rande prve v 21 a normalka. Ten chalan bol viac v strese nez ja. Ja uplne som to brala ako stretko s kamaratom a neslubovala som si od toho nic a podarilo sa aj bez mojej snahy :D

slobodnemaciatko

A coho sa bojis? Ze sa zmeni na nejaku godzillu a odhryzne ti hlavu?
Ak nevies o com sa rozpravat, zavolaj ju niekam, kde mate spolocny konicek, sport a mozete sa rozpravat o tom. Ach, tie krasne zaciatky, vsetci sme tak podobne zacinali, trapne ticho, dlhe prechadzky, nesmele pohlady...bojis sa toho, ale ma to svoje caro.