Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

dva roky krv v moči

Príspevok v téme: dva roky krv v moči
dcera2019

Dobrý deň,

rada by som sa opýtala na problém môjho otca. Už približne dva roky má krv v moči. Sú síce dni, keď má moč čistý ale často sú dni keď má moč krvavý.

Všetky vyšetrenia ako prostata, kamene, ladviny má negatívne. Nevieme určiť z čoho to má. Nemusí ani nič ťažké dvíhať alebo chodiť veľa peši. Nič ho nebolí, nepáli, lieky berie na srdce, riedenie krvi a vitamíny na prostatu. Chodí pravidelne na kontroly.

Máte prosím niekto skúsenosť alebo radu z čoho to môže mať a ako proti tomu bojovať ? On sám je z toho vo veľkom strese, lebo predsa nie je normálne dva roky krvácať.

Ďakujem pekne !

dcera2019

Dakujem vsetkym za odpovede.

Otec berie: Concor, Rytmonorm, Telmisartan, Urorec, Eligius, Dutamed.

Neviem či sa z toho dá niečo vydedukovat ale tiež sa prikláňam k názoru, ze to ma niečo spolocne s liekmi na riedenie krvi.

Anica

Ahoj, písala si, že berie lieky na riedenie krvi. Neberie náhodou Warfarin? Môj ocino ho bral a začal krvácať z konečníka. Všetky vyšetrenia mal v poriadku, keď mu Warfarin vysadili, krvácanie prestalo.

mmaria

Podobný problém sme mali s mojou mamou.Tiež všetky odbery negat.,sono brucha negat,gynekol.negat apod.Niekedy zničoho nič krvavý moč.Pár x jej nasadili ATB,neúčinné,akurát na ne dostala alergiu.Nakoniec sa gynekologička vyjadrila,že keď prudko a veľa močí,tým pádom,že už je mamka staršia,tak steny a kapilárky močových ciest a obličiek sú oslabené,ľahko dochádza k trhlinkám,aj v pošve a krvácanie môže byť z týchto dôvodov.Odvtedy sa snažíme byť kľudnejší,žiadne ATB,sem-tam urolog.čaj.Samo ,keď má zvýš.TT a bolesti ideme k lekárom.

dcera2019

glukozu má dobrú a bielkoviny neviem povedať ale urológ mu robí pravidelne vyšetrenia, okrem toho vo februári sme boli kvôli tomu na pohotovosti, lebo mal mal úplne červený moč a tam mu kompletne vyšetrili krv, moč, sono a nič nezistili, iba urobili výplach :(