NOM AKO TO MAM NAPISAT VCERA SOM BOL TOTAL NAPITY NO JEDEN CHALAN MI VCERA PONUKOL TISIC KORUN ZE ked mi ho moze vyhonit a ja som to prijal lebo som bol najebani toto si zo vcera pametam a dnes ma to serie ja uz nevem co mam robit som zufali stoho lebo ja nejsom buzik a vcil to lutujem
prosim o radu
AKO prve ti poradim, nabuduce nepi tolko, ani nevies kolko zla je sposobene alkoholom. Ok nehovorim, ze si nepripi obcas s kamratmi rodinou, ale natolkoto si sa nemal opit naozaj. Vies a to ta vec ta bude este poriadne dlho hnevat, ale sam si za to mozes, bez to ako trest. a kazdy trest sa raz skonci. Skus spravit nejaky dobry ozaj dobry skutok, ktorym si napravis ten zly. a necit sa trapne, opity ludia casto robia hluposti, a ty z tvojej si sa aspon ponaucil, vies co nemas na buduce robit?!..opit sa az tak, ze nevies co robis.
Joooj, skoda ze som to nevidelaaaa....
Pozor aby si mu nemusel lízat pr....
ze tak potom bi som bol clovek co rozbija rad potom bi som bol zvlasna zmeska osobnosti lebo vzdi ked pijem neco vivedem takze bi to bolo moc cisty chaos skratka
KED UZ ide otoo nejsem buzna ani bi lebo kebyze to sem bi ma to nesralo skratka ma to sere a najradsej bi sem to vimazal ze zivota nevem co sem nepovedal ne
ALE JA S citim strasne stoho nevem sa citim ze nic stim nesrpavim a to ma sere
No ale uz si buzik. mal si nato myslet skor. Ak nie cely buzik tak bisexual. Netreba chlastať ked to nevies.
Dufaj, ze sa to tvoji kamarati nedozvedia a neozer sa tak, aby si to nevykecal. Ser na to a daco si kup za lahko zarobene prachy :)