Zeny co by ste si o tom pomysleli?

Príspevok v téme: Zeny co by ste si o tom pomysleli?
zena32

Nasla som si frajera cez web. Sme v kontakte uz tri tyzdne. Piseme a volame spolu a raz sme sa stretli. Podla fotiek mi stale daval komplimenty. Po stretnuti ale aj predtym mi daval nenapadne najavo co chce na mne menit aby som splnala jeho poziadavky. Napriklad vyzaduje aby som nosila lodicky ze to na zene miluje a obtiahnute saty. Aby som si nechala narast vlasy po zadok a odfarbila si na tmavsi odtie kedze som plavovlasa. Bavili sme sa aj o sexe kto co ma rad a povedal zeiluje ked zena si pred milovani oblecie kosielku ci body s otvorom v rozkroku. Cipkovane pradlo ho tiez rajcuje. Ze zboznuje ak je zena oholena dole do tvaru pasika.. Je tam este par vec ktore by som mu mala vyhoviet ale ked som.mu povedala co sa mne paci tak mi dal jasne najavo ze on to menit nebude lebo sa citi fajn tak ako je teraz.
A tak sa pytam ze ked ja mam vyhoviet jemu preco on odmieta vyjoviet mne?
A vobec preco ked si hlada vztah baziruje na takych sprostostiach na ktorych vztah sa vobec nezaklada ?
Ide o dospeleho muza ziadneho 20tnika.
Doteraz ako sa mi priznal mal dva vztahy ale tipujem ze ich bolo viac lebo vyzera dobre a je dost sebavedomy. Taky frajerik ..
Ale mne bol od zaciatku sympaticky no teraz mi zacina akoby blikat cervena kontrolka..
Tak co Vy nato? Akoby ste to vnimali?

petroneta

"smrada nadrzaneho!"
ale no tak, ruku na srdce. Veď aj takýto záujem Ti zato zdvihol ego. Veď prečo by si potom cítila potrebu sa s ním ešte pár dní naťahovať, a prečo by si hneď neblokla. Ako žena si telesne príťažlivá a dal Ti to najavo. Takže sa mu pekne poďakuj za preukázaný záujem a slušne mu napíš, že hľadáš niečo iné, ako on ponúka. O tom, že si pekná, vieš, ale máš aj vnútorné hodnoty.
:-)

Beee

Veľmi dobré rozhodnutie - mal by si uvedomiť, že bez ohľadu na to, kde stretneš svojho potenciálneho priateľa, nejde o objednávku na zákazku, aby si si na tej druhej osobe mohol prispôsobiť a zmeniť všetko, čo sa ti nepáči.

zena32

Dakujem za nazory.
Rozhodla som sa kedze sa moje podozrenia zhoduju s vasimi ze ho este par dni ponatahujem a pohrajem jeho hru a potom mu dam zbohom a poslem kade lahsie smrada nadrzaneho!

DanielaPP

Adrla_ ked je clovek zamilovany vtedy ide rozum bokom aj u 30rocnych zien a viac. Si zober ako muzi v 50tke stracaju hlavu pre 20 rocne zlatokopky.
K autorke, mam podobnu skusenost ako ty tiez zo zoznamky. Na zaciatku bol v pohode ale po tyzdnoch mi zacal pisat ohladom toho aky je nadrzany a chce mat sex so mnou. Detto aj pri volani. O samotnych stretnutiach nehovoriac. Vkuse ta ista tema a tuzba aby som ho chytala ..vies kam. A to ti vsetko ani nepisem. Vrcholom bolo ak ma odmietol pozvat k sebe domov ale navrhoval hotel. Nechala dom ho v tej nadrzanosti este nejaky cas a potom ho poslala do prdele.
Zoznamky su plne takych nadrzancov, cest vynimkam. Ale pozor niektori sa hraju na slusnych az casom ukazu svoju tvar nadrzanosti. Ked ta maju v sieti opantanu sladkymi recami o laske a spolocnej buducnosti potom to na teba rozbalia. Kamoska ma detto skusenost dokonca na krestanskej zoznamke. A to nie s jednym ale so styrmi z pomedzi tych vsetkych co jej pisali. A to hovorim o Krestanskej zoznamke! Kde by clovek ratal len s ludmi s dobrou laskavou povahou. Dnes sa ludom neda verit a na zoznamkach uz vobec nie!
Ten tvoj hlada len sex a potom ta necha a najde si inu obet a potom dalsiu a dalsiu pokial budu na zemi naivne zeny ktore sa nechaju oblbnut citmi taki muzi budu stale mat uspech na zoznamkach!

a_dr1a

Ak to číslo u teba znamená tvoj vek, tak dovi dopo) Názorov rad tu už máš habadej tak k tebe sa už radšej zdržím ďalšieho komentára

veronika234

naznač mu, že mať také čipkované alebo iné spodné prádlo nie je lacná záležitosť, ale že by si také strašne rada mala a popros ho o príspevok naň. Potom si to prádlo kúp, zabalené ho ulož do zadnej časti skrine, preruš s ním všetky kontakty, a keď príde ten pravý, môžeš to prádlo použiť.

in blossom

myslim si toto: a) mozno mu aj ide o vztah, ale asi iny typ vztahu aky hladas ty, pre neho nieco stylu kamaratka s vyhodami a ty hladas co? ak povyrazenie, tak fajn, ak otca svojich deti, asi nie

b) on ta chce pretvarat na konkretnu osobu, alebo typ, ktory sa mu paci, len mi je divne, ze si rovno teda nehlada babu takeho typu, mne sa tiez paci jeden typ chlapov a nikdy som si nenasla ineho typu, ze a teraz sa prefarbi! :D tie ostatne veci, oblecenie/lodicky, to je normalne, nepride mi to divne, ale mohol ti to tak nenapadne podstrcovat az budete dlhsie spolu, ze napr. neskusis si toto a takto

c) to, ze on na sebe nic menit nemieni ale ty nech sa menis, tak to je manipulativny chlap a preto ti svieti kontrolka, takze preto by som ho nechala tak, nie pre to oblecenie, vlasy, co po tebe chce, ale sposob, akym s tebou komunikuje, ja by som to nezniesla

Kokostuktuk

Kokos presne taky mi vypisoval na pokeci. Do bodky co opisujes :-D a bohvie este kolkym. Do prdele som ho poslala. A ty sa zamyslas, ze mas s nim vztah a o co mu ide? :-D Ty kolko mas rokov prosim ta? Mimochodom ako bonus tazko agresivny sex, ktory by ziadna nerozchodila.