Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tehotenstvo?

Príspevok v téme: Tehotenstvo?
Telca

Ahoj, do menštuácie mi zostávajú 3 dni a nemám žiadne príznaky že by sa MS blížila, pretože zakaždým keď mám dostať MS tak ma týžden a pol VŽDY sa mi nalejú prsia, bolí ma brucho a tiež kríže a to je tá otázka môžem byť v tom ? A dnes ráno mi bolo strašne nevoľno skoro som hodila tyčku. Mali ste najaká žienka niečo podobné ? A mám pocit že MS ani nepríde.

ahjaj

Gravidita sa neráta od uhniezdenia v maternici ale od oplodnenia.
To, čo som mohla cítiť, bola asi mimoriadna ovulácia vplyvom vášnivého pohlavného styku. No a práve počas ovulácie je pravdepodobnosť otehotnenia najväčšia. Takže na hlavu to nie je a má to aj biologické opodstatnenie.
Ale môže mi byť totálne jedno, či mi veríš alebo nie. V manželstve žijem dve desaťročia, tehotná som bola trikrát. A manžel sa nemá nijak pri mne zle, dvakrát som mu po styku povedala, že som tehotná a test to o pár týždňov aj potvrdil. Neklamala som mu, a ak si myslíš, že je kvôli tomu chudák, že som mu povedala pravdu, keď som ju iba cítila a s istotou tušila, ale žiadny papier či test to nepotvrdzoval, tak ho kľudne na diaľku ľutuj. :-))

Telca

@Bramborka moja zlatá ja som nenapísala kedy som mala styk ... moze byt od neho 20 dní 15 dní atď.. nehraj sa tu na najskúsenejšiu čaju na zemi .. začni viacej študovať o ľudskom tele a pod. a k*rva až potom niečo komentuj. A ak by si nevedela poznám mnoho žien, ktoré zistili, že sú v tom len vďaka svojmu pocitu! Jediný kto tu padol na hlavu si TY! P.S. Bramborka nezmysel si TY :* mier

Bramborka

Zlatko po pohlavnom styku este tehotna nemozes byt kedze oplodnenie vajicka spermiou, jej následné putovanie do maternice a uhniezdenie trva priemerne 10 az 12 dni !!! Ty si na hlavu sorry mm dobre robil ze sa ta vysmial ubohy tvoj mm

ahjaj

bramborka, je to lekármi overený fakt, že niektoré, mimoriadne citlivé ženy to vraj cítia. Ja som to z 3 gravidít dvakrát vedela. Môžeš to považovať za nezmysel, ale zato to tak naozaj bolo. A presne slovo nezmysel mi povedal manžel prvýkrát, a dotklo sa ma, že mi neverí.

Bubliii

Preco? Za to, ze ty tomu neveris, to neexistuje? Svet je plny veci medzi nebom a zemou, ktore sa nedaju uspokojivo vysvetlit. Minule som citala o nejakej zene, co vie "citit" Parkinsonovu chorobu (akoze nosom). Je asi jedina na svete a hoci vysvetlenie na to nie je, pacientov vie vzdy spolahlivo identifikovat (pre zaujemcov tu primar.sme.sk)
Netreba hned odsudzovat len zato, ze tebe sa to nestalo alebo za na to neveris.

ahjaj

to, čo si pred menštruáciou pociťovala je PMS syndróm. Ten sa objavuje aj v ranných štádiách gravidity. Takisto nauzea v gravidite sa často objavuje až v 7-12 týždni.
Poradím Ti, aby si vyčkala ešte 5 dní a potom si sprav tehotenský test. Ten pocit, že menštruácia ani nepríde môže byť pravdou.
To je tak, že keď som po pohlavnom styku povedala manželovi, že som práve otehotnela, smial sa, že ako to môžem tak naisto vedieť a ja som sa urazila, že mi neverí. Druhýkrát mi už veril, a usmieval sa, že ako je to možné, že žiadny lekár, ani žiadny test neukáže, a ja to viem a cítim. (potom sme sa pohádali na tom, ako sa dieťa bude volať. :-)
Držím palce, aby si mala taký výsledok, aký si želáš, ale radšej sa do
toho ešte nevžívaj. :-))