Autoškola Vodičák

Defcon

Na vsetky ustne otazky policajta, tzv chytaky ohladne techniky, napr ake je spravne nahustenie pneu, aky benzin, aka ziarovka, kedy radit a podobne sa odpoveda zasadne odpovedou : PODLA DOPORUCENIA VYROBCU

zampana

my sme to mali tak, ze test mali vsetci rovnaky, aspon sa mi teda zda. otazku si uz nepamatam aku som mala, ale tu si policajt vymysli a potom cvicisko a jazda - z toho som mala najviacsie obavy, no dobre to dopadlo. spravila som vodicak na prvy krat.

Hanna102

Testy rozdá policajt, každý dostane iný, ale všetky si ich môžeš stiahnuť na appke, policajt potom rozdáva z rovnakých. Keď dopíšeš, policajt ich začne hneď opravovať. Tuším že plný počet je 55 a potrebuješ aspoň 50. Ale však kto nedá testy, ktoré má už dopredu dané. Potom ideš na cvičisko, predtým ako sadneš do auta sa ťa policajt opýta otázku ohľadom auta: napr čo je pod kapotou, kolesá, kontroly. Všetky otázky ti buď dá dopredu tvoj inštruktor alebo si ich nájdeš na nete. Potom sadneš do auta, prejdeš slalom, kolmé a pozdĺžne parkovanie a končíš zaparkovaním do “garáže”. Nesmieš sa dotknúť žiadnej tyčky a musíš to stihnúť do určitého času . Ak zvládneš ideš na jazdu kde ti v podstate policajt hovorí kedy a kde máš zabočiť. Za každým jeho pokynom musíš povedať áno aby vedel že si ho počul :D . A keď to dáš, odstavíš auto, vypíše ti papiere a ďalej asi vieš .

slobodnemaciatko

Tak to si uz nepamatam a netusim ako je to teraz, ale dobre ti to opisala swistica.
Nesustred sa, len na cestu pred sebou, ale vnimaj aj okolie, jedina chyba, ktora mi bola vytknuta zo strany pana policajta bola, ze som ospliechala chodca, nakolko vtedy poriadne lialo a jama splyvala s cestou. Hlavne ziadny stres, lebo pod stresom sa robia chyby, casto nezmyselne.

swistica

Test ma kazdy iny, no otazky su vybrane z vopred znameho setu otazok. Na skuske praktickej sa ta moze policajt opytat aby si mu popisal casti auta pri motore, kde sa doplnaju kvapaliny atd., jazdi sa cvicisko - kuzelky, dva druhy parkovania, co treba stihnut v danom limite a potom sa ide na cestu.