Mám 9 mesačnú neterku. Keď sa narodila v 38 t. mala 2200g. teraz má ukončených 9 mesiacov a 6,5kg. nie je to málo? je taká drobnučká, nosí len 62 a je jej vydno rebrá. teraz začala loziť. sedieť vie len mesiac. je to v poriadku? ja sama mám 6 mesčnú dcéru ktorá má 7 kg, meria 68cm a začína sama sedieť. aj ju prikrmujem, ale sestra dáva netrke len materské mlieko a jogurty, občas banán. ako jej mám jemne naznačiť že sa mi ezdá zdravotný stav jej dcéry? jej pediater jej nič nepovie a navyše sestra stále fajčí a pritom malú dojčí.
nízka hmotnosť dieťaťa
ahoj.dakujem za prispevok. dostava vsetko potrebne aj ked uz ma 10 mesiacov? necce velmi ine papat.stale bojujeme.detska to uz neriesi,ze nech sa zmierim s tym ze bude mala. ale sledovali sme to.no gastroentodologicka to chce sledovat,jej sa to nezda,ale mala zacala chodit,idu jej zubky tak takto nepriberie.
Moje deti mali 6,65 kg ,keď mali 3 mesiace,ale pôrodné váhy mali:3200,3800,3850,a boli krmené umelou výživou.
Fajciarky maju mensie deti.Taktiez je u nich vacsia pravdepodobnost vyskytu alergii a hyperaktivity...
Ona si to musi uvedomit sama, fajcit popri dojceni to je ako davat dietatu jed do jedla!!!Takze ako uz starostlivo to myslis rozhodne sa jej do toho nemiesaj a deti neporovnavaj..
Kazde dieta je osobnost.