nízka hmotnosť dieťaťa

Príspevok v téme: nízka hmotnosť dieťaťa
vaska

Mám 9 mesačnú neterku. Keď sa narodila v 38 t. mala 2200g. teraz má ukončených 9 mesiacov a 6,5kg. nie je to málo? je taká drobnučká, nosí len 62 a je jej vydno rebrá. teraz začala loziť. sedieť vie len mesiac. je to v poriadku? ja sama mám 6 mesčnú dcéru ktorá má 7 kg, meria 68cm a začína sama sedieť. aj ju prikrmujem, ale sestra dáva netrke len materské mlieko a jogurty, občas banán. ako jej mám jemne naznačiť že sa mi ezdá zdravotný stav jej dcéry? jej pediater jej nič nepovie a navyše sestra stále fajčí a pritom malú dojčí.

Ivka 1

Anetka jasne,že mala nepriberie ak začala už chodiť. Bude asi aj velmi pohyblivá, však ? Skúsim sa poradiť s
lekárkou z nášho poradného zboru lekárov
a potom sa Ti ozvem. Dcérka má výšku primeranú svojmu veku?

anetkaaa

ahoj.dakujem za prispevok. dostava vsetko potrebne aj ked uz ma 10 mesiacov? necce velmi ine papat.stale bojujeme.detska to uz neriesi,ze nech sa zmierim s tym ze bude mala. ale sledovali sme to.no gastroentodologicka to chce sledovat,jej sa to nezda,ale mala zacala chodit,idu jej zubky tak takto nepriberie.

Ivka 1

Anetka nič si z toho nerob. Podstatné je,že dcérka nebýva často chorá,a je čulá. Z materského mliečka dostáva všetko potrebné pre zdravie.Niektoré detičky a hlavne dievčatka sú takí malí drobulikovia. Detská lekárka má aký názor?

vierka

Moje deti mali 6,65 kg ,keď mali 3 mesiace,ale pôrodné váhy mali:3200,3800,3850,a boli krmené umelou výživou.

anetkaaa

mam 10 mesacnu dcerku a jej vaha je 6800g.naridila sa riadne v termine a mala 3200g. stale ju ojcim a snazim sa aj prikrmovat ale ona chce njviav prsnik.inak je cula a vesel,zdrava. no bojim sa ze je prilis chuda,pocuvam to zo vsetkych stran,vie mi niekto poradit? dakujem

jejke

www.mamaaja.sk

Fajciarky maju mensie deti.Taktiez je u nich vacsia pravdepodobnost vyskytu alergii a hyperaktivity...
Ona si to musi uvedomit sama, fajcit popri dojceni to je ako davat dietatu jed do jedla!!!Takze ako uz starostlivo to myslis rozhodne sa jej do toho nemiesaj a deti neporovnavaj..
Kazde dieta je osobnost.