Ludia, planujem v kratkom case sa milovat s priatelkou na prvykrat, ona nechce uzivat antiku, ja zase vystrek mimo neovladnem a nechcem prerusovanu suloz a teda jedina ochrana mi pride kondom. Naostro ist obaja nechceme a riskovat nezelane tehotenstvo hned na zaciatku.
Ale po pouziti kam s nim?
Ked budeme na chate kde to planujeme robit kam ho vyhodit? Do kosa? Von oknom to urcite nie, nebudem znecistovat prirodu zakazdym a prislo by sa nato ze to my. Do wecka tiez nie ved to upcha hajzel.
Tak ty co ste to robili s kondomom alebk robite kam ho vyhadzujete?
Prosim len seriozne odpovede, blbosti si nechajte pre seba. Mam 24 takze niesom zasrany pubertak a zas kamosov sa pytat toto nemienim aby vedeli ze som este panic.
Dakujem
Kam s pouzitym kondomom?
Do kosa pre pana jana
Preboooha :D :) Veď kam by si ho chcel dať? Zabaliť do vreckovky, a do koša, hlavne ho nezabudni zauzliť :D
Nick Niepanic
Ty mas ale blbe rady človeče ..
veronika234 ...to je fakt veľmi dobrý nápad :)
spýtaj sa partnerky, či si ho nechce nechať aj s Tvojím biologickým materiálom na pamiatku. :)
Zabaliť do servítky a normálne do koša vyhodiť
Preboha bud ekologicky? Nechces predsa, aby to skocilo vo velrybom zaludku?
Normalne ho po pouziti vyplachni letnou vodou, potom tam nechaj vodu, ci netecie a teda tam nie je dierka, potom vylej a vysus fenom, natri lubrikantom a posyp praskom proti zlepeniu. Potom ho zroluj a zabal do sacku a pouzi znovu. Nebud skodca prirody, ked s nim budes setrne zaobchadzat, dlho ti vydrzi! Ziadna zbytocna uhlikova stopa.
Však do koša, kam inam
Hlavne toto si nastuduj!
www.google.com
To je otázka. Nikde. Radšej nesexuj keď si nevieš poradiť s hlúpym použitým kondómom.