Zachvat hnevu

Príspevok v téme: Zachvat hnevu
Minimo

Ahojte chcela by som poprosit o radu...Ide o to ze nedavno som stratila dietatko a od vtedy ide so mnou vsetko dole vodou...Proste nemam nervy na nic...ked ideme s priatelom von a on si vypije len kusok tak sa sprava normalne je s nim sranda..ale ked vypije viac vzdy nieco vyvedie ...naposledny sme boli na zabave vsetko bolo suoer bavili sme sa ...a on z nicoho nic ako keby mu preplo chytil kamaratku za zadok a aj z predu ...ja nie som ziarliva nech si robi co chce tancuje s kym chce ale ked som videla toto dostala som taky zachvat hnevu ze som mu dala facku a vykricala ze je kkt ze si ma nevazi ani to ze som nedavno rodila dcerku ktora zomrela...ja neviem ci je chyba vo mne alebo v tom aky je on ..zachvat hnevu dostanem stale len ked pije a urobi nejaku kravinu ..mam ist za psychologom alebo odist od priatela ..mam pocit ze to co sa nam stalo nezvladam

Tomas12345

Tak ako už napísal "DarkThought" mala by si mu dať ultimátum, bud prestane piť a správať sa takto netaktne v spoločnosti, alebo bude rozchod. Ak ťa naozaj miluje tak s tým prestane.

Ty by si ale tiež sa mala naučiť kontrolovať svoje emocie.

simiona

Ty si v poriadku a tvoja reakcia bola normálna. To tvoj chlap a jemu podobní by mali navštíviť rovno psychiatra, ale muža, lebo ženu psychiatricku by asi pretiahli.

DarkThought

Ty si v poriadku, takáto udalosť nie je ľahká a tvoj priateľ ti to neuľahčuje. Je to sebecký hnusný ožran, povedz mu, nech nepije a nerobí takéto veci. Ak ťa naozaj miluje, prestane.