Potvrdenie diagnozy autizmu

Príspevok v téme: Potvrdenie diagnozy autizmu
Buna

Prosím vas , nemá niekto skúsenosť ako sa dostat do diagnostickeho centra Andreas ?Že vraj sa da len elektronicky prihlasit , tak sme ekektronicky vypisali dotaznik , odoslali a po mesiaci žiadna odozva ..Dcerka potrebuje urcit diagnozu aby sa s ňou mohlo pracovať , zrejme má niektory druh autizmu , potrebuje urcit presne , neurologicka nam doporučila aby sme ju dali diagnostikovat v Andrease alebo u doktorky Janosikovej v Trnave , zial pani doktorke sa vobec nedá dovolať , raz sme tam boli aj osobne , no zrovna tam nebola a do Andreasu sa da len elektronicky prihlasit a na to nam nikto neodpoveda ..
Kedze tychto diagnostickych centier na potvrdenie autizmu je ako šafranu a dcera potrebuje co najskor potvrdit diagnozu , lebo stav sa jej zhorsuje a treba s nou pracovat , len na to treba presne urcenu diagnozu , ktorú na Slovensku robí asi len zopar ludi , sme zúfalí , totalne v zacarovanom kruhu ..kedze sa nikam nemôžeme dovolat , viem ze vsade su dlhe čakacie doby , aj vyse pol roka , no aspon termin by sme radi uz mali ..

Meridian

V podstate ty nepotrebuješ potvrdiť diagnózu Autizmu .Diagnóza ti je nanič .Ty potrebuješ odstrániť príčinu uzatvárania sa dieťaťa do svojho sveta !
Uzatváranie je z dôvodu ochrany (obrany)duše pred okolitým svetom ,ktorý vytvâra vaša rodina.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čiže liečiť treba rodinu.Ano príroda a všetko" neskazené "zrejme trošku pomáha,ale akonáhle vrátiš staré prostredie vráti sa aj "stará"choroba.Ver mi ,že som dosť "bohabojný"na to aby som si vymýšłal,alebo robil srandu.
Prečo sa dieťa uzatvára ?Pre nevhodné prostredie v ktorom musí žiť.Jeho duša je natoľko karmicky zaťažená,že už nemôže byť viacej vystavená nevhodným (ešte viac zaťažujúcim prostredím),ktoré mu vytvára súčasné vtelenie .Preto tento svet blokuje svojím Autizmom....!!!
Prečo sa teda vtelilo ?Aj pre vás pre vaše uvedomenie.

ahjaj

ako viem, dostávajú niekoľko tisíc registrácií. Je ťažké ich spracovať a nemajú dostatok personálu. Viem, že v Maďarsku sa na vyšetrenie čaká aj 7-8 mesiacov. A po jedinom vyšetrení ešte diagnóza stanovená nie je. Neviem, čo konkrétne potrebujete, načo tú diagnózu, ale trebárs na logopedickú starostlivosť vám stačí napr. papier z poradne o suspendovanom autizme, taktiež pre integráciu do predškolského zariadenia papier od miestneho psychiatra so všeobecnou diagnózou: iné psychické poruchy alebo podobne.

naivny

So mnou boli toho času rodičia v Bratislave pred 15. rokmi. Mama mi dala najkrajšie oblečenie, modré. A oni hned: a Ty si celý v modrom. To aj jedlo ti treba s farbiť do modra, aby si jedol? A potom som mal tam byt s inými deťmi. Pozeral som sa, čo robia. Niečo sa mi zapáčilo, a utekal som to povedať mame. A ta psychologička, Budinský, či ako sa volala, povedala mame, že ma má ignorovať. A ja som sa cítil veľmi nešťastne, že mama nereaguje. Tak som ostal bez diagnózy, skončil som strednú školu, študujem na univerzite, kamarátov veľmi nemám a nevadí mi to tak.
Vtedy sa tam dalo zatelefonovať. Skúste sa registrovať elektronický.

GOING

dieťa má svoj vlastný vývoj/osud/životnú cestu. Nepotrebuje byť zaťažené vzťahmi a osudom rodičov.
Bolo by dobre vnímať to čo chce dieťa a čo je pre jeho vývoj osožné a nie materiálne a civilizačne prospečné.

Potom je predpoklad úspešnej liečby.

GOING

Autizmus je forma ochrany dieťaťa aby v prostredí v
ktorom žije prežilo.

Pokiať sa bude dieťa rodičmi idealizovať alebo
dieťa z jeho pohľadu vyhodnotí prostredie ako agresívne,
zablokuje/obmedzí svoje receptorové vnímania. Psychicky vyhorí.
Bolo by dobre rozvinúť citový vývoj dieťaťa (príroda, zvieratká, farbičky, tečúca voda, spievanie) a riacionálne myslenie zastaviť,
nerozvíjať.

Pokiaľ sa toto neuvedomí môžte chodiť na diagnostiky kade tade
ako píšete do kruhu.

Pokiaľ sa zhoršia vzťahy v rodine/prostredí dieťaťa jeho stav sa zhorší prípadne sa navrství ďalšia Dn. pokiaľ Autizmus na jeho ochranu nebude stačiť aby v jeho prostredí prežilo
(napr. met. ret. a iné).