Baby mate radi, ked vas chlapi pooblievaju a vysibu? Co si o tom myslite? Ako to vy vnimate?
Velkonocna oblievacka
ach jaj tak som cakala ze tento rok príde janko konecne sibat a nic :-( aj som upiekla 5 druhov sladkeho pecivka a nebolo ho :( no asi mal vela adeptiek na sibanie vo Vranove :-(
Divocina :-D
Ano, jacat pri tom netreba, ani sa hrat na netykavku, co neznesie trochu vody.
no co baby vysibane? :-)
Ja som chlap a tiež mi to príde ako hlúposť. Načo robiť niečo, čo vymysleli niekedy pred dvesto rokmi, keď v tom nenachádzame žiadny zmysel. Ale aj tak to postupne mizne, už sa skoro nikde nechodí s vedrom od susedke s susedke.
Nenavidim ten sviatok
Ked mam moznost tiez odchadzam prec z domu
Súhlasím s prvými dvoma príspevkami.
Nie, nemám rada veľkonočnú olievacku ani sibačku. Preto stále odídem v tej dobe aj s kamarátkou niekam preč na neznáme miesto, kde nám pokoj.
Ja by som to nazvala "sviatok nadržaných masochistiek".
Povedzme, že chápem tých chlapov, ktorí majú radosť, že konečne môžu zbiť ženy a ešte za to dostanú aj odmenu. Chápem.
Ale nechápem ženy, ktoré nadržané čakajú, kedy k nim chlapi prídu. A potom jačia "jaj, jaj, už dosť, chlapci, už prestaňte," pritom sú celé z toho vytesene až akoby v orgazme. A na ďalší deň sa jedna pred druhou chvália, ktorá mala viac olievacov a šibačov. "Ty si mala len troch? Pche!" "Mňa vyšibali všetci chlapci z dediny. Celá som bola z toho mokrá."
Hovorím, je to deň pre nadržané masochistky.
Zalezi, ci mas kupacov/sibacov bujakov, alebo gentlmenov. Teraz je to uz nastastie v pohode, lebo chodi ta druha kategoria :-) bo bujaci uz dozreli v gentlemanov. U nas sa zial, len oblieva, ale velmi sa mi paci, ked vytasia svoje korbaciky a poriadne po zadku vysibu :-)
Nie neznasam ho a ked uz tak nech sa oblievaju vsetci naraz, muzi zeny a zeny muzov nech je rovnopravnost!
Preco by mali zeny sa podriadovat nejakym starym dedinskym zvykom ked muzi sa citili nadriadenymi nad zenami?!
Prezitok ..
Vobec nie. Najprimitivnejsi sviatok ever.
A lutujem vsetkych primitivov, ktori to praktizuju.