Rozchod

A88

Rozmyslala som aj nad spolubyvanim ale nwm ci by som to zvladla (sniekym cudzim) na normalnejsi byt by som asi riesila uz niejaku brigadu k praci nakolko som nedavno vystudovala a moj plat nieje super. Ale on to ma tiez daleko od rodicov

petroneta

a on pracuje na takom mieste, že by mohol dochádzať do práce od rodičov? Vládzeš sama utiahnuť peniaze na byt?

hindrina

tak to je nepríjemné no, pokiaľ sa to dá tak najlepšie by bolo keby sa rozišli v dobrom aby sa v kľude dohodli, čo s tým kde bývate, ako si podelíte veci a podobne

A88

Dochadzat by bolo narocne do prace. Proste mi postupne doslo ze to takto nezvladam, nepomaha mi v domocich pracach, peniaze mina na sprostosti a ja som uz ako jeho otrok.

petroneta

Pracuješ na takom mieste, že by si do práce mohla dochádzať, aj kebyže sa dočasne vrátiš bývať k rodičom?
Prečo sa chceš rozísť? Stalo sa niečo konkrétne, alebo po dlhšej úvahe?

A88

V tom je tiez problem ze neviem. A nechcem si za jeho chrbtom hladat byt a ptm ked niejaky najdem tak sa snim rozidem. Lebo myslim zeby otom mal vedet. Uz len zato ze ak by nahodou zistil ze si hladam nove byvanie tak by ten rozchod bol tazsi