Ako na vztahy? Mam problem, mala som kamaratku, ta zo mnou chcela byt stale, bolo to sice pekne ale casom som zistila ze rada strieda chlapov, ze nema vzdelanie a nechape ma vo vsetkom proste som si potrebovala najst aj inych ludi ktory ma mozno chapu trocha viac no zacala ziarlit ze som s nimi nies nou.Takze sa to kazilo.Neskor som mala priatela sice som si s nim rozumela ale on ovela radsej travil cas s kamosom proste skakal ako kamos piskal takze ja som bola na nejakej ani neviem ci druhej priecke.Nebolo to tiez prijemne.Ked som sa potom stretavala s kamoskou ta uz zacala vycitky ze si mam byt s nim.Takze tak.Nasla som si dalsiu kamosku, dufala ze s tou si uz sadnem no ta bez problemov vypisovala aj mojmu priatelovi raz dokonca mal prist za mnou a siel najprv za nou a mna zavolali von akoby do poctu.Tiez odveci.Odvtedy kaslem nejak vztahy idem sama mam pokoj.Chcela by som si niekoho najst fakt s kym si sadnem ale uz akosi nemam ani silu lebo dokedy to treba skusat Furt si myslim ze bude dobre prvy pohlad a tak a nakoniec sa v tom cloveku nejak sklamem.Zname nasli jedneho pripadne druheho a su s nim dodnes.Zle si vyberam alebo ja neviem???
Ako na vztahy?
Je to trosku chaoticke...
no najst niekoho kompatibilneho na vztah nie je jednoduche. Z miliona ludi si mozes sadnut s jednym a ani to nie uplne vo vsetkom, ale v zasadnych hodnotach a smerovaniu v zivote by ste si sadnut mali.
A na prvy pohlad tazko zistis, ci si s niekym sadnes, to zistis az casom.