OVCE ALEBO VIEME ČO JE DôLEŽITÉ!

Príspevok v téme: OVCE ALEBO VIEME ČO JE DôLEŽITÉ!
sunnyball13

...tento týždeň my jeden mladý človek(19r), povedal, že jeho rovesníci sa správajú, ako ovce a že jemu sa páči, že je iný...Je to chalan, ktorý má môj obdiv, je fakt iný, správa sa spontánne, nezáleží mu čo si myslia druhý, má rád staré veci, preverené kvalitou...VIEME ČO JE DôLEŽITÉ?...môj odhad 95% ľudí považuje za dôležité to čo dôležité nie je...Chodte si sadnúť za dvere do školy, počúvajte učiteľku napr 3 hodiny....zapíšte si do zošita veci, ktoré žiak využije v reálnom živote keď bude mať 30 rokov....Po 3 hodinách bude zošit viac menej prázdny,,zapísaný bude len v tom prípade, ak sa učiteľka nebude riadiť osnovami...Čo by som určite každej normálnej učiteľke odporučil...A TU TO VŠETKO ZAČÍNA.....ZAMÝŠLAME SA NAD TÝM, ČO PIJEME, JEME, NAD NAŠÍM SPÁNKOM,NAD ENERGIOU ČO NÁM JU DÁVA, ČO BERIE? NAD TÝM, AKO SA CÍTIA ČLENOVIA NAŠEJ RODINY, AKO SA CÍTIME MY?....VŠÍMAME SI, ŽE AK SI SAMI NEPOSTRÁŽIME SVOJ ČAS, TAK NEBUDEME MAŤ ŽIADNY A NEBUDEME ŽIŤ, ALE LEN PREŽÍVAŤ?....určite pár ľudí si to všíma...môj odhad 5-10%...stačí sa prejsť po ulici a na tvárach ľudí uvidíte či sú spokojní, čo s týmto úplne súvisí....PRÁCU BERIEME NIEČO ČO MUSÍME ROBIŤ!....skúsme sa nastaviť inak....skúšajme nové veci...TENTO TÝŽDEŇ...som si povedal, že prácu budem brať, ako dovolenku...myslím v hlave, nie, že nič nebudem robiť, ale že sa tak budem cítiť, žiaden stres nenechám k sebe preniknúť...Išlo TO...jasne, mám na to stavanú prácu...s mládežou..takže je to jednoduchšie, ale treba skúšať a podeliť sa o dojmy...TO MY CHÝBA....DELIŤ SA O DOJMY A POCITY Z TAKÝCHTO VECÍ S ĽUĎMI, KTORÝ SÚ PODOBNE NALADENÍ...

slobodnemaciatko

Dobreuz, ale mal by si uz. Lepsiu babu, ako Antisex nenajdes :-) si este mlady, tak o 20 rokov pochopis, ze najst k sebe cloveka, ktory sa k tebe hodi, rozumie ti, ako ste vy dvaja, je velmi zriedkave. Samozrejme je to vasa volba, len moj nazor. Nehnevaj sa.

slobodnemaciatko

Ja nie som ovca, ja som maciatko :-)
Chalana sice obdivujes, ale tvoj obdiv mu nepomoze. Je to velmi tazka a hlavne osamela cesta zivotom. Stretla som na nej sice par ludi, ktori sa nebali byt svoji, no bud to len hrali, alebo nakoniec nevydrzali tlak okolia, ci osamelosti, a pridali sa k ovciam. Uz len, ak ma dnes clovek vlastne hodnoty, ktore nedokaze zradit, lebo by zradil sam seba a nebol schopny dalej zit, stretava sa s odcudzovanim, vysmechom, ponizovanim, odmietnutim atd.
Aj tu je badatelne davove spravanie, ako ludia menia svoje nazory, cest vynimkam, jeden den povazuju uvolneny sex a neveru za nieco normalne, druhy den uz nie. Strach je prirodzeny, kazdy chce niekam patrit, byt sucastou vacsieho celku.

sunnyball13

...je to študent a je z Banskej Bystrice....tak asi nie ty :)....tak to máte spoločné....dobré na tom, je, že je potom občas tŕňom v oku druhých ľudí, Ďalší chalan sa mi tento týždeň na neho vyjadril, že je presvedčený o tom, že nie je v poriadku...:)...ľudia, ktorí vybáčajú z radu sú hneď nejako onálepkovaný....ale to bolo aj v minulých storočiach určite tak....len vtedy boli väčšie tresty za to :)

sunnyball13

...ospravedlňujem sa za pár gramatických chýb...už sa mi to nedá opraviť...je to sranda, keď píšem na prvý krát, vždy urobím chyby, ak to 2,3 krát neprekontrolujem....asi to chce viac písať a kontrolovať :)