hadka pri pisani

mandla

dakujem. najlepsie by potom bolo to ukoncit. asi to budem musiet urobit, nech sa netrapim, ked druhy ma ma na haku.

mandla

A inak, myslite si, ze ak mam pri pisani taky divny, blby pocit, ze to znamena, ze by som sa mala na to pisanie vybodnut aj na toho cloveka? Citim nieco divne, akoby to bolo neuprimne a nasilu, i ked mu nechcem krivdit, mozno si len namyslam.

daniela2

chápem Ťa. Aj ja som si odplakala toho času svoje. Raz som náhodne zablokovala toho, na kom mi záležalo, neviem, čo a ako som náhodne stlačila, ale mal aj moju riadnu mailovú adresu, nielen tú zoznamkovú. Urazil sa a veľmi škaredo mi napísal. Odpísala som, vysvetlili sme si, ale už to tak pekne nepokračovalo a celé sa pokazilo.
Skús si povedať, ak dotyčného nepoznáš, že v reáli by bolo niečo, že aj tak by bol horší a tak. Je to inak smutné, ak si s niekým človek rozumie, teší sa na jeho písmená, a zrazu sa to všetko zmení.

mandla

daniela2, dakujem pekne za reakciu. nastastie som sa ovladla, ale celu noc som kvoli tomu poriadne nespala a v duchu som odpisala asi 20 verzii, co som bola tak vytocena. :)

daniela2

ahoj, keď pri písaní aj uráža, neodpisujem a nie litánie. Ak je to len zmena názoru, pokúšam sa. Ale viac menej mám také skúsenosti, že s kým raz nastala takáto hádka, tam už nebude zo psa slanina, a je rozumnejšie nechať to tak a nemrhať ani elektrickou a ani svojou energiou. :-))