šteňatá

Príspevok v téme: šteňatá
neznamai

Ahojte,
nechcem aby ste ma tu odsudzovali. Máme doma sučku (poulIčná zmes), tohto roku má ísť na sterilizáciu avšak teraz "sa podarilo" a má 4 šteňatá s border koliou, problém je, že všetky sú sučky a ja neviem čo mám robiť. Ked si predstavím, že by mali všetky ostať v útulku. Bude niekto vôbec v tejto dobe chcieť ešte sučku? Prosím poradte. som z toho neskutočne smutná, pretože sa ich môj otec chce "zbaviť" a všetci si viete predstaviť ako to na dedine chodí.. nevyjadrujem sa... a je len na mne aby som ich zachránila. Ale ked si predstavim, že by mali ostať v útulku po celý život tak to nie je tiež dobrá predstava.. píšEM SEM lebo ma z môjh o okolia nikto nechápe. Každý že jej šteňa ale ked príde téma : vezmi si ho.. tak nikto by nemal čas ani miesto.. Keby bolo po mojom nechá si ich všetky ale nebývam ešte vo vlastnom..
PS: viem,že som nezodpovedná. Vkľude si po nás ponadávajte ale neviete ako sa cítim a ako mi je. Uvedomujem si to...
(ž.23r)

Ananaska

Pozri na FB skupiny o zvieratkach, napiš aky mas problem, daj fotky...
napr. Druha šanca na život, Ponukam domov pre zvieratko, Pomoc pre mačičly/psíkov Kastracia súčasť života

ahjaj

borderská kólia je vraj najinteligentnejšie plemeno. Takže aj jej kríženec by mal byť žiadaný, a neviem, či len na bazoš, alebo aké iné aj vážnejšie stránky sú. Proste príliš hodnotné na bazoš, podľa mňa.

neznamai

Ďakujem Vám. Sama by som nedokázala žiť s predstavou, že by sa im niečo stalo. Zajtra ich dám na bazos :)...

sybyla

nechapem, preco by ludia nemali chciet sucky? zvlast do domu je lepsou volbou ako pes, ktory vsetko ocika a znici. vobec sa toho neboj isto im najdes super rodinky

je to

urcite sa ti ozvu zaujemcovia, mozno uz odtialto, alebo skus bazos, ja si tam obcas pozeram a raz sme si odtial vzali.

exissss

a čo je na tom že je sučka ? aj ja mám sučku a aj vela ludí v okolí má suky .Dokonca ešte viac ich je tu na okolí ako psov . Daj niekde inzerát na bazoš alebo na FB určite sa niekto nájde

ahjaj

o krížence borderskej kólie navyše sučky by mal byť veľký záujem. Sami máme so sučkami veľmi dobré skúsenosti, sú poslušnejšie a mierumilovnejšie ako psy.
Skús ich dať na internet. Ono to na internet sa dáva ešte počas gravidity sučky, ale keď sú ešte malinké, snáď nie je neskoro. Určite sa vám ich podarí predať. A nebude to niekto z dediny, ale aj my sme rodičom zaobstarali šteniatko, prvé, na ktoré sme na internete naďabili, keď oplakávali našu milú Bellu, ktorá skonala ako 8 ročná na ťažkú chorobu.