Hry

ahjaj

hrávam to v maďarčine, a párkrát som si skúsila aj po nemecky, sú tam písmená a skladajú sa z toho slová. Neviem ako tá hra po slovensky volá.

Tutanchamon_xD

Mne to príde vždy smiešne, keď si to v jeho príspevku prečítam :D jednoducho "zadané špiny", čo čakať :D

Flaarik

Za celé roky čo hrám ma hry nesklamali nikdy. Veľmi ma to baví cez 20 rokov, ale pochopenie pre to vačsina ľudí nemá. Duševne mi to veľmi pomáha lepšie ako to svinstvo AD, ktoré nepotrebujem. U psychológov som bol troch a nepomohol ani jeden. Zatiaľ čo taky Uncharted, Last of Us, Days Gone sú perfektné príbehové hry, čo vedia pomôcť. Bohužial v práci pre to pochopenie neni tak sa tam nebavím s nikým nemám o čom. Prídem s práce, zavrem sa a hrám a idem spať môj režim. S ľudmi typu zadané špiny si nemám čo povedať. Ale s ľuďmi čo sú vášnivý hráči si mám čo povedať lepšia komunita.

Tutanchamon_xD

Ja osobne hrávam na PS4 Pro exkluzivity a za mňa naozaj skvelé hry sú Spider-man, Uncharted IV, God of War, Ratchet & Clank, Drivecluv, Grant Turismo Sport atď.

Na PC určite Assassin's Creed séria, Mafia 1 a 2, Watch Dogs, Batman Arkham séria, Prince of Persia séria, Call of Duty séria i keď najnovšie stoja za holý kokos :D nejaké tie časti Battlefiedlu, Need for Speed séria a tak ďalej :)

simiona

Mortal Combat a ďalšie bojové hry. Čo je podľa mňa čudné, lebo v reálnom svete som skôr pacifistka, ktorá neublíži ani ani hmyzu. Keď nemusím. Radšej riešim veci mierovou cestou a vyhýbam sa konfliktom a bitkam. Občas som sa už síce pobila, vlastne len bránila a väčšinou víťazne, lebo súper nečakal, že niekto ako ja sa bude vedieť brániť.

Flaarik

Ja hram hry 20 rokov, ako nezadaní je to moj jediny koniček, ktory ma baví tak mam dosť skusenosti že by som mohol predavača v takom obchode. Teraz hram Days Gone a Sekiro