Čo mám robiť?

Príspevok v téme: Čo mám robiť?
slovakiawomen

Coho je to prejav ak chodim s muzom ktoreho asi nemilujem ale on mna ano.
Totizto, pred par mesiacmi som sa rozisla s frajerom s ktorym som bola stastna az kym som nezistila ze ma podvadza s inou. Este aj teraz na neho myslim a je mi za jim smutno. Milovala som ho, tesila sa ked sme sa mali stretnut, bola som neskutocne rada v jeho pritomnosti, klapalo nam to v sexe, kupovala som mu darceky, planovala buducnost, milovala jeho usmev, hlas, vonu, jeho humor, jeho ruky, dotyky, postavu ...jeho celeho.
Trosku aj z pomsty zato co urobil, ale aj z pocitu osamelosti, tuzby byt milovana, z potreby travit s niekym volny cas som sa dala dokopy s inym ktory o mna prejavil na jednej akcii zaujem. Je pekny no, dalo by sa povedat, je povahovo az velmi ustretovy, urobil by pre mna skoro vsetko ako vidim, stale mi prejavuje ako velmi ma miluje atd. Ale je tu to Ale ..
Ja totizto k nemu necitim taku vasen a naklonnost ako on ku mne. Necitim tu radost ked sa mame stretnut, tu vasen z objati a bozkov, z dotykov. Necitim ked niesme spolu ze mi chyba, ked sa lucime necitim smutok, nevie ma tak rozpalit svojou pritomnostou, necitim pri nim taku istotu a oporu, bezpecie ako pri byvalom .. .. proste nieje to ono aj napriek tomu ze sa velmi snazi a miluje.
Na byvaleho stake myslim a tuzim byt s nim. Este aspon raz sa stretnut. Aj napriek tomu co urobil. Akoby vzal vsetku zasobu lasky zo mna pre seba.
Preco sa to deje?
Co mam teraz robit?

petroneta

ahoj, chápem Ťa. Najväčší problém je, že si sa so súčasným priateľom stretla vtedy, keď si ešte nemala v sebe celkom spracovaný rozchod s bývalým.
Trochu však pouvažuj. S kým chceš žiť? kto ťa podvádza, alebo kto ťa má rád? Láska nie je cit, ale rozhodnutie, konať skutky lásky. Si schopná konať skutky lásky voči svojmu súčasnému partnerovi? Si schopná mu byť dobrou komunikačnou partnerkou, vychádzať mu v ústrety, byť k nemu milá a úprimne sa zaujímať o to, aký mal deň? Alebo Ti ide len o to, či on plní Tvoje potreby?
Človek nebýva často za život zamilovaný, naozaj ľúbiť a mať rád však dokáže. Treba k tomu však istý druh vyspelosti.
Ak sa s bývalým stretneš, znova to medzi vami vzplanie, zvedie ťa do postele, čo Ťa emocionálne ešte viac spracuje, budeš nejaký čas neskutočne šťastná, potom sa situácia s podvodom zopakuje a budeš na dne. Navyše tým súčasnému priateľovi veľmi veľmi ublížiš. Aj jemu, aj sebe. To chceš?
Nie je rozumnejšie nechať minulosť minulosťou?
Pauzu so súčasným priateľom neodporúčam. Nie si psychicky na tom tak dobre, aby si ju zvládla.
Popri svojom priateľovi sa jednoducho sa venuj svojmu hobby, alebo kamarátkam atď a podporuj ho v tom, aby tak robil tiež. Stretávajte sa spolu menej často, ale nech sú tie stretnutia o to hodnotnejšie - programovo, vzájomnou komunikáciou.
Neviem, ako spolu trávite čas. Tam môžete zvýšiť štandard. Spoločné výlety a podobne.

Zuzulik8

Skus si pri tomto novom pisat na papier co vsetko pre teba urobil, ako pekne sa k tebe spraval a obcas si to precitaj a pripomen. Vztah kde na zaciatku nie su velke emocie a zamilovanost ale inak vsetko klape ma tendenciu pretrvat. Ja som to tiez zazila, ziadna velka zamilovanost tam sprvoti nebola ale spraval sa ku mne velmi pekne a postupne pomaly tam rastla laska.

kamion

Na toho byvaleho sa vykasli ked ti nedaval to co ti dava druhy. Uzivaj si toho druheho a uvidis ze cas vsetko vylieci ako sa hovori Zide z oci, zide z mysle ..

sybyla

presne tak, proste prepac, no len ho prakticky vyzuzivas, no a ak je taky fajn, tak si to rozhodne nezasluzi. rozid a s nim co najskor a nenic mu zivot

mam podobne

mam to dost podobne, pocity, vsetko, s novym neviem vobec mat sex. pises, ze by si chcela este aspon jedno stretko, to by ti vsak rozhodilo tvoju pohodu a rozjatrilo rany. riesenie vidim v rozchode a najdeni si noveho chalana. snad takych skvelych je viac, nielen tvoj a moj byvaly.

Beznicku

Dobreuz ty si proste moc :D:D jaaaaj keby sa dalo nejako blokovať tvoje príspevky alebo čo sú to.... :D proste sila. A ty čo sa týka čo robiť skus sa sním skontaktovať. Uvidíš že si si len myslela že ti chyba keď pôjdeš od neho budeš rada že ste není spolu. Lebo celý čas čo budete pri sebe a rozprávať sa v hlave ti bude behať aký je to hajzel a že pri tých najkrajších momentoch čo ste spolu strávili myslel na niekoho iného a ty si bola len bábka. V tom lepšom prípade ta odpáli hneď ako sa sním budeš snažiť spojiť. A potom už budeš vedieť čo robiť či tomu novému povieš čo sa stalo alebo nie či zostaneš sním či nie.

dobreuz

A za to že jej to robil jej bývalý tak oba to musí robiť svojmu súčasnému? Tomu sa hovorí komplexy. 99% vzťahov je otras...