Necítite sa osamelo?

Príspevok v téme: Necítite sa osamelo?
jumbacisko

Zdravím, tak čo, ako to máte vy? Necítite sa v dnešnej dobe osamelo? Keď vidím, ako ľudia sedia pri sebe/vedľa seba a len čumia do mobilov...necítite sa osamelo? Alebo ste takí aj vy a stále si v telefóne máte s kým písať? A viete sa vôbec normálne osobne s ľuďmi zoznamovať? Ja by som to aj skúsil, no ktovie, či už to dnes nebude vyzerať divne :D Ako to celé vnímate vy?

Pag

A okrem toho syn vytvara software pre android - paranoid /duchovia na fotke ako bonusy do .../ ale to len pre mna, druhy rozsirene predavany software bude pre android - hemeroid, pre narocnych, v pripade potreby si ho mozno strcit aj do ... Ja len vymyslam nazvy, sorac s tou krypto - menou hoci som jemne tusil ze to takto barsako dopadne, smutne. Idem si polezat na katafalku, paradoxna krasa a emotions...

Pag

Ale do tej jemnocitnej Editky by som nikdy nepovedal, že by ma po čase dokázala pacnúť na tepny a vida, áno, ba, dokázala by to. A do tretice Žofia - niečo podobné ako Sofia - múdrosť, no, ďakujem pekne, počúvať mudrovanie od rána do večera je to isté ako cut-ovať a edit-ovať. Ale tá Katarína by stála za hriech, už sme sa aj na menách domlouvali, dievčatko sa bude volať Katka a chlapec Kaťúš, to by si mal človek ako tak dlho pamätať:-) Ešte vyhyniem po opici, pardón, po meči.

Pag

Ja už som zoznámený pre istotu s min. tromi ženami, vždy si s nimi rád pokecám, to je pravda, vždy viac obohacujúce ako táranie s chlapmi, ktorí majú odpálené mozgy a spomenú si len na to, o robili, keď mali dvadsať rokov. Ale robil som si výklad mien tých žien a nevychádzajú mi zatiaľ pozitívne veci: Katarína, nuž, od čoho by mohlo byť toto meno odvodené?, v starých prameňoch a análoch som sa dočítal (mám k nim prístup, hoci nemám kľúče od zborovne), že meno Katarína je odvodené od slova cut, ktoré znamená - rúbať, rezať, odtínať. Ďalej Edita, edit - upravovať, ale ten druhý význam je horší - strihať/rezať, uff, to nemá ďaleko od toho prvého mena. Nie, nie, aktuálne by som pri výklade významu mien nevychádzal z bezpečnostných dôvodov z latinčiny:-(

dobreuz

Zlaté od vás, že nám doprajete :) Ale tak ako napísala Antisexx, sme od seba cez 300 km a sme viac menej spokojní tak ako sme teraz a každý máme svoj život :) Ale je super poznať niekoho z rovnakými alebo veľmi podobnými názormi.