Mám 14 skoro 15 rokov a dievča ktoré sa mi veľmi páči má 17 o chvíľku 18 rokov poznáme sa skoro rok stale si píšeme stretávame sa skoro 2 krát do týždňa v náboženskom spoločenstve a stále sa bavíme rozviedla sa s frajerom a veľmi sa mi páči strašne by som ju chcel čo mám robiť?
Páči sa mi staršie dievča
mohol by si mať. Veď uvidíš. Už Ti tu poradili dať tomu voľný priebeh.
Teraz mala frajera ktory bol o dva roky mladší než ona mám teda šancu?
Mala frajera ktorý bol skoro o dva roky starší ako ona je možné ze jej 3 roky vadiť nebudú?
Teraz mala frajera ktory bol o dva roky starší ako ona
Prvá láska je tak krásna :) Nerob nič nechaj tomu voľný priebeh, aj keď zo svojej osobnej skúsenosti si myslím,že z toho nič nebude lebo už bude kukať po starších a vyspelejších mužoch.
Ak by si mal 20 a ona 23 alebo 30 a ona 33 tak sancu mas ale ty mas len 15 a ona uz pomaly dospela zena vo veku 18 rokov aj ked rozumovo este decko.
Sancu nemas ..
Obavam sa ze ona ta bere len ako decko. A to aj si, ty mas na vztahy este cas.
Velmi dobre si rozumieme rozpravame sa stále si píšeme idem ku nej na strednú ked som jej to oznámil tešila sa no zároveň bola smutná pretože spolu budeme len rok
Rozviesť sa dá maximálne s manželom, s frajerom asi ťažko. A ak ju chceš, tak ja s ňou proste často rozprávaj a po čase sa jej môžeš vyznať. Ale priprav sa aj na odmietnutie.
Pošli sem jej fotku :D