Ako zabudnúť

Príspevok v téme: Ako zabudnúť
Nann

Zdravím,

Mám rád jedno dievča, ale nechodíme spolu, keďže ona nemá pravdepodobne záujem. Akosi som sa s tým zmieril, ale vždy sa cítim tak blbo, keď ju vidím sa s niekym iba objať (s chlapcom) alebo iba len tak sedieť..
Ako na ňu už úplne zabudnúť a akosi už prestať vnímať tieto veci?

Katka12244

Prerusit kontakt...to jedine pomoze. Tvarit sa, ze neexistuje. Ked milujes a nie je to opatovane, je to jedine riesenie. Inak Ta to znici...viem o com pisem

Hnedovlaska8

AJ JA MAM TAKY ISTY NAZOR, ZE UPLNE PRERUSIT STRETAVANIE! IBA TYM JEDINYM SA UPLNE OD NEJ OSLOBODIS ALEBO SI NAJST INE DIEVCA.

DarkThought

Ak chceš skutočne zabudnúť, tak by bolo najlepšie, keby si sa s ňou prestal stretávať a prerušil kontakt. Zoznamuj sa a možno za chvíľu nájdeš nejakú, ktorá ti bude city opätovať.

pppp

preber to snou medzi 4 očami...kde budeš len ty a Ona.. nevhodne je to riesit v skole alebo na pracovisku kde clovek musi byt opatrny pred prípadnými neprajnikmi a intrigami..vtedy môže alebo musí predstierat nezáujem atď je veľa možností a ty si domyslas a pritom to môže byť úplne inak :D

Tutanchamon_xD

Prečo by ťa nemala rada ? Dal si jej na to nejaký dôvod ? To je hlúposť, aby ťa mala len tak nerada. Možno si to myslíš len ty, pretože sa k tebe nespráva tak, ako si asi očakával.

Ak sa nerozprávate veľa, tak musíš za ňou prísť ty a nadviazať s ňou komunikáciu. Ona sama za tebou určite prvá nepríde. Ak si extrovert, tak máš vyhraté, pretože určite vieš ako debatu začať a o čom sa s nou rozprávať. Ak si introvert, tak to bude o niečo ťažšie.

Ak máš na ňu nejaký kontakt, napríklad na sociálnej sieti, tak jej napíš a začni s nou komunikovať aspoň cez internet a zisti si o nej niečo. Po čase ju zavolaj von na kofolu, prechádzku a uvidíš ako to pôjde. Ak sa nesnažíš ty sám, tak potom nečakaj zázraky.

Tomas12345

Tu pomôže jedine viera, ak si nájdeš zmysle života v Bohu a svoju vieru naplno posilníš už ty nebude záležať na dotyčnej.

Tutanchamon_xD

A dala ti to na priamo vedieť, že o teba nemá záujem ? Alebo si to vydedukoval z nejakej jej reakcii ? Pretože ak je voľná, nemá priateľa a naozaj o ňu stojíš, tak treba o ňu bojovať.