Prosim, poradte mi, ako zarobit z domu pri tazkom zdravotnom postihnuti, ked vam nevyslo na davky, lebo mate privela neodpracovanych rokov. Nieco mi pozicia rodicia na dochodku ale to je tak do 20 eur mesacne, a ostala mi len hmotna nudza cca 60 eur. Potrebujem bohuzial este tak do cca 50 eur aby som vedel fungovat, musim si kupovat aj zdrave veci ako ovocie, nejake lieky na vlastnu past a multivitaminy, doplnky, popr. zdrave veci na rozne kury atd inak sa z toho nikdy nedostanem. Liecim sa sam, doma.
Som priputany viacmenej doma na PN, ale ziadnu liecbu mi nedala lekarka, takze oficialne zarabat nemozem, vychadzky su par hodin denne. Takze z domu iba ak nieco pracovat.
To vazne nieje nic na stabilne privyrobenie, 1 hodinu denne za 2 eura by som mohol pracovat? Prosim pomozte denna ma odpaluje raz nemozem chodit, inokedy mozem, dospavam aj cez den, hocikedy odpadnem, musim do postely od nedostatoku energiu aj na par hodin, pravidelna robota nieje mozna, ze niekam idem, ani najjednoduchsia brigada, lebo hocikedy mozem vypadnut. Potrebujem hocico nenarocne bezstresove, za 2 eura denne mi to zachrani zivot, ale tak ze to mozem odpracovat kedy ide (take ako su klikacky), viete ze nieje stres ze presne o 8smej alebo 10tej nieco, ale ze napriklad za tyzden alebo mesiac to niekedy staci urobit.
Prosim pomozte.Zo 60-80 eur nevyzijem, ale zo 150 eur by som vyzil, stale mam stres kazdy mesiac ci to zvladnem, cakam na davku niekedy ratam centy, ci mam na rozky. Trva to uz niekolko rokov takto. Uz roky neviem najst takuto pracu, 2 eura za hodinu aj za cely den by bola zlata bana pre mna.
Nikto mi taku robotu neda, skusal som uz 5 rokov take nieco najst. Prosim pomozte. Mavam aj malo energie asi 10% z toho co som mal, odpadavam bezne. Kamosi ma v tom nechali aj rodina, nestaraju sa, bojim sa ze zomriem na postely. Zislo by sa mi tak 50 eur navyse na zdrave veci, ale nemam si ako zarobit. Je toto mozne v tejto dobe? Ale je to tak. Potrebujem stabilnu pracu za 2 eura denne, taku co sa da urobit pri nudzovom stave (malo energie, odpadavanie cez den, ze to pocka aj den, chapete, ze je mi dobre teraz par hodin, lognem sa odpracujem... aby to hodilo 20-50 eur mesacne, to znamena, ze do hodiny prace denne, za 2 eura / hod. staci ohodnotenie. Kto by mi toto vedel nejak najst, tak mi tak neskutocne pomoze, roky utrpenia by sa zmiernili, nesmie to byt oficialna praca, v socialke nesmie byt nic, jasne kvoli hmotnej nudze, inak by mi ju zobrali a na PN nemozem robit oficialne. Proste cez net nejake neoficalne privyrobenie. 2 eura denne navyse by bola pre mna zlata bana, hodinu denne odpracovat urcite zvladnem aj v tomto stave. Prosim, pomozte hocikto.