priatel berie

Drgnia

Nataly, nie, nieje to v pohode, totálne tá oblbuje rečiam, že si dáva len trošku a len aby vydržal normálne fungovať. Telu drogy niesu prirodzené. Je do drog zamotaný až až, len si to sám nedokáže priznať. A ešte to pred tebou zľahčuje. Tak mu povedz ok, prestaň a nebude mi vadiť že budeš spať až do dalsieho rána- z jeho strany je toto vydieranie, ale uvidíš že to nedá. Je v drogách až po uši. S kokaínom nieje sranda prestať, sama som ho bravala kedysi s mojím ex. Okrem toho to ide strašne do peňazí, a tá extáza tiež nieje bohviečo, po vyprchani som bola podráždená, nervózna, vybuchovala som zlosťou. On s drogami neprestane ak mu na tebe nezáleží. Mala by si ísť preč od takého človeka, čím skôr, tým lepšie pre oboch.

nattallia

No som si s nim sadla a pokecala a zistila som ze bol kedysi na psychiatrii , riesil to ze bol neustale unaveny a nieco na to chcel . A ze vraj to co dostal sa mu nepacilo pretoze na tom nevedel dobre uvazovat . A berie speedove veci , extazu , kokain . Neberie toho vela a podla toho ako mi to vysvetlil to berie ako liek nie ako fet . Pytal sa ma ci si myslim zeby sme mali byt , auto , stale upratane a tak . Ze on kludne s tym prestane ak mi nebude vadit ze akonahle pride z prace bude spat az do dalsieho rana . Ze on si neda delovicu da si 1/10 davky tak aby nebol unaveny a aby praca nebola neprijemna .

nneeevieeemmmm

Určite by som sa sním rozišla. Ja drogy,agresivitu,alkohol,neveru a hranie na automatoch by som nikdy netolerovala.
Tieto veci sa nemôžu tolerovať.
Čo mu chceš tolrovať??? Keď ti spraví dieta bude poprotom nahúlený,čo?Nechápem ako nad tým môžeš aj rozmýšlať. Rozíď sa sním a daj mu ultimátum má na to 1-3 mesiace aby sa dal dokopy a prestal stý svinstom ak si mu dôležtá tak stým prestane ak nie to svinstvo je mu dôležitejšie,lebo už je na tom závislý.

Lenka666

aj moj priatel zacal brat drogy tesne pred tym ako sme sa spoznali-cize este nebol zavisly ako to pises v tvojom pripade, ale mne to neskutocne vadilo, a tiez to boli len lahke drogy...lenze, lahke drogy sa taktiez odrazaju na psychike a castokrat to prejde v tazke drogy, cize ja som sa rozisla, hoci to bolo tazke. je to vsak na tvojej povahe a tvojej komunikacii s nim, co ti vadi, ci to dokazes tolerovat a ci ti bude prekazat alebo nie ked bude pri tebe zdrogovany a ci casom nebudu vznikat hadky, pretoze ked uz je zavisly tak bud len to z tvojej strany akceptovat alebo rozist sa. Drzim prsty :)

ahjaj

Áno. bol aj na ústavnom liečení. Fyzickú závislosť nemá, iba psychickú a berie ľahké drogy a len občas.

ahjaj

Žiaľ, mame v príbuzenstvo taky prípad. Manželstvo, 2 ročne dieťa a dúfam, že ľahšie drogy. Depresie, konflikty s rodinou, pri zárobku 2400 v zahraničí + materská a prídavky na deti, problémy s financiami.
Drogovo závislý človek, aj keď je iba na ľahkých drogách ma depresie pri každom aj esom konflikte, partnerka sa mu snaží byť oporou, ale opačne to nefunguje. Navštevuje občas psychológa, ale neviem, do akej miery to pomáha. Dieťa je úplne zdravé.