Sex je zdravi, pretoze sexom sa lieci vsetko
Sex
Suhlasim, pokial je medzi dvomi partnermi a nie je promiskuitny, potom to uz so zdravim nema vela spolocneho.
Ejha, no bez tejto tvojej spravy by sme to vobec nevedeli!:D:D...
to fakt musite reagovat na kazdeho trola, co vam podhodi blbost? Ja by som takyto prispevok zmazal, byt moderator, ale ok, on nechava spamy a blbosti od trolov.
neviem, či sa sexom lieči všetko, tomu fakt neverím.
Od 10. februára som chorá, zápalová lézia v mozgu mi zničila centrum rovnováhy v pravom vnútornom uchu, mám problémy s chôdzou, závraty, bolesti hlavy a je mi zle od žalúdka. Väčšinu dňa trávim v posteli s položenou hlavou. Zato sa so všetkými viem riadne rozprávať, ak mi práve nie je príliš zle, viem aj navariť, aj sa prejsť, aj vyprať, vyvešať a vyžehliť, len nie naraz, a nie v jeden deň. Ak idem na prechádzku, už sa v ten deň na viac nezmáham. Keď varím, alebo žehlím, tiež tak, že to na deň stačí, a tej práce v domácnosti, čo by bolo dobré zvládať je viac, a okrem toho mám doslova odporúčané byť čo najviac aj na slnku.
No a ako k tomu príde sex? No asi tak, že sa ráno pritúlim k manželovi, a potom to príde, a ja som rada, že aj takto chorú ma chce, a je to ako pohladenie duše.
To fakt?