Ahojtee mam 16 rokov a problemy s akne problemy ako problemy uz od puberty som mala akne na chrbte medzi prsiami atd nikdy som to neriesila lebo to ku puberte patri az po roku kedy som si vsimla ze z toho mam jazvy po chrbte a zacala som byt z toho nervoznaa a zhorsila som si to tym ze som si tie vyrazky zacala skrabat zhorsila som si to ovela viac a tie jazvy pribudali a ako roky pribudali tak aj tie jazvy a to akne sa mi dodnes robi aj ked rozmyslam ze by za koznou lekarkou trebalo ist ale stale rozmyslam ci vobec mi pomoze s tym hlavne s tymy jazvami chcela som sa tiez opytat na vase skusenosti s koznimi lekarkami atd hlavne ake ste mali jazvy po akne ci ci vam nieco pomohlo
Akné, jazvy
No mne s akne ovela viac pomohla kozmeticka ako kozna. Pritom som tam nechodila dlho, mozno nieco vyse pol roka. Naucila som sa starat o plet potom aj sama. Akne ti este asi bude pribudat, ale aj s tymi jazvami by ti mozno mohla pomoct. Ale vacsina jaziev casom vybledne a vyhoda je aspon to, ze na chrbat sa ti nikto nepozera.