Nevyliečiteľný ekzém

Príspevok v téme: Nevyliečiteľný ekzém
pephah56

Ahooj.
Nedávno som bola u kožmého lebo som mala už dva tyzdne taky ekzem na brade a len na brade, a tak mi povedal ze to bolo asi tym ze som na to pouzila moc vela produktov a tym som si to zhorsila. Tak mi predpisal kortikoidnu mast, ktora mi fakt pomohla. Ale povedal ze ju mam pouzivat iba 5 dni co som najskor dodrzala. No potom sa mi tam par drobnych ekzemovycj vyrazol znova vyhodilo a tak tu masticku znova pouzivam. Su to take ako keby male “vyrazky” ktore nebolia ina niekedy svrbia. Bojim sa ze mi ten ekzem nikdy nezmizme a nevylieci sa. Nemala by som mat ziadnu alergiu ale podla mna mam a to mi sposobuje ten ekzem alebo co to je. Neviem co mam robit lebo sa bojim ze ked prestanem pouzibat tu mast tak ze sa mi to znova vrati. Stretli ste sa niekto s tymto? Zijem v zahranici a ist na alergologiu je velmi komplikovane.

Angelika3

Bude sa ti to vraciať, keď prestaneš používať tú masť. Z vlastnej skúsenosti, tieto mastičky "liečia" dôsledok, ale nie príčinu. Skús si to potierať konopným a kokosovým olejom a prečistiť si organizmus zvnútra. Aj na tejto stránke je mnoho príkladov ľudí, ktorí hovoria čo im pomohlo zbaviť sa ekzému naozaj a navždy, treba popozerať :-)

Omen

Hypoalergénny NEznamená, že NEspôsobuje alergické reakcie, ale že ich spôsobuje menej. A tie sa dostavujú aj po "dlhšej dobe".
Takže, buď ti to spôsobuje gél, make up alebo oboje.

Pag

Od zajtra ti začne ten nevyliečiteľný ekzém miznúť, kým nezmizne úplne a nemusíš mať absolútne žiadne pochybnosti o tom, čo ti tu teraz hovorím, aj keby ma zosmiešnili. Aj tak nemajú na to, aby dokázali robiť klauna - ha, ha. Aj keby si neverila, tak sa tak stane, lebo to chcem! Porozmýšľaj o tom, čo som ti napísal, resp. povedal. Nikto na tejto planéte nemá a ani nebude mať takú istotu ako ja.

pepehanu56

Ale ja pouzivam iba hypoalergenny cistiaci gel a potom iba makeup, a nikdy som toot nemala pri tom tie produkty pouzivam dlhsiu dobu...