Klamstvo vo vztahu.. mrzi vas to vobec?

MichaelaG

Ja si vážim človeka, ktorý verí, ale nie preto, že verí jeho sused. A to klamstvo? Niekedy je aj klamstvo tak troochu potrebné. Veľmi záleží o čo ide.

Antiknaz

Svedomie - vies, ono ani mnoho knazov neveri naozaj v Boha, vidia tam iba prilezitost na svoje chutky... Je to podobne ako v politike. A aj vela ludi sa iba tvari, ze veri, lebo chcu byt v ociach inych dobrymi a o to viac sa o to snazia, cim su vnutri skazenejsi, ti si aj sadaju do prvych rad v kostoloch, aby ich kazdy videl. Musis mat otvorene oci a nesledovat ich reci, ale skutky, tie sa nedaju oklamat.
Ovela lepsi clovek je, ktory neveri a nerobi nikomu zle.

petroneta

antisexx, to aj manželka vie, že vadí, keď oškrela auto. Tým, že jej manželík povie, že nevadí, jej naznačí, že si neželá robiť z toho vedu. Rovnako sa nemieni zaoberať jej postavou a povie jej, že nevadí. Naozaj nevadí, lebo sú podstatnejšie veci. Aj keby bol v skutočnosti rád, keby ju mala lepšiu.
Tým, že chce mať pokoj, vlastne sa nechce oberať o energiu a vynakladať ju na nejaké konflikty a nechce, aby sa jeho manželka cítila nepríjemne. Zrejme pozná jej reakcie, možno je precitlivelá a manželík si neželá cirkus. Na základe tohoto o ňom tvrdiť, že sa ženil na základe nohavicovej úvahy je absolútne od veci. Je to zrejme dlhoročné manželstvo, kde sú iné priority a sex nezohráva takú úlohu, a sú aj horšie veci ako oškreté auto, na čo tu manželík poukazuje.

Antisexx

Manzelik bezocivy si a riadne k tomu este aj hlupy pretoze ak si chcel mat v zivote pokoj tak si si nikoho hladat nemal, nie to sa este zenit :) ale zrejme si uvazoval len tym dole

petroneta

svedomie, mrzí ma, čím si si prešla. Takíto ľudia klamú preto, že vedia, že ich konanie nie je správne, a nechcú, aby ich niekto odsudzoval, alebo aj preto, lebo im do istej miery na manželke záleží a nechcú ju zraniť a nechcú cirkus. Sami však nie sú schopní a nepatrí do ich charakterovej výbavy, aby sa vzdali spôsobu života, ku ktorému sa zdráhajú verejne priznať - iným slovom, sú to slabosi, ktorí vedia, čo je správne, predsa tak nekonajú.
Jeho nevera nebola namierená proti Tebe, je len dôkazom jeho nezrelosti.
želám Ti veľmi veľa síl na zvládnutie situácie. Keď bude mať záujem o deti, nebráň mu, neboj sa o zlý príklad, ktorý by im ukazoval. Rovnako ako pred Tebou aj pred nimi bude svoj dvojitý život tajiť.
Druhou stránkou mince je to, ako fungovala u vás v manželstve komunikácia. Keď sa žene narodia deti, sú pre ňu najdôležitejšie. Muž si však naďalej želá, aby bol najdôležitejší on. Je možné, že tie frajerky vyhľadával exmanžel, lebo sa cítil byť odkladaný na vedľajšiu koľaj a nedostával toľko pozornosti a uznania, koľko si želal a mal z toho komplexy. Tak jasné, že súložil s tou, u ktorej bol na prvom mieste a mohol byť eso. Je to dosť ťažké, skĺbiť spolu manželstvo a výchovu detí. Najmä ak muž trpí komplexmi. On sa potom drží v úzadí, tvári sa, že pracuje a pritom si potrebu uznania kompenzuje inde a nechtiac rozvracia rodinu, navyše je presvedčený, že to jemu bolo ublížené.

svedomie

Petroneta:
viedlo ma k tomu to ze som kratko po rozvode 8rocneho.manzelstva.
Klamal mi casto a bez mihnutia oka, aj ked som poznala pravdu tvarila som sa ze o nej neviem. Len aby som sa presvedcila ze klame. Klamal a pritom je katolik. Chodil do kostola. Mal frajerky, podvadzal ma kym ja som sa starala o deti. Pred druhymi hral vzorneho manzela. To ma k teme viedlo ..