Uzliny na slabinách

Príspevok v téme: Uzliny na slabinách
Nikusa_26

Dobrý deň.
Z ničoho nič sa mi predvčerom na slabinách (na panve, alebo ako to napísať) vytvorili akoby dve hrčky. Je to dosť bolestivé, hlavne na dotyk. V krvi mi našli trošku zvýšený zápal v tele, inak nič. Na sone sa ukázalo, že v tých "dvoch" hrčkách je ich viac. Mám aj teplotu, tak cez 38 a v noci sa potím. Trochu i kašlem. Na sone sa ma pýtal, či nemám po tele nejaké rany, infekcie, tak som povedala nie. Ale neskôr som si spomenula, že mám herpes a afty (ale nemyslím, že to s tým súvisí). Pred nejakými 5 dňami ma rozbolela krčná chrbtica, tak som šla na masáž a tam povedali, že to je pravdepodobne prievan, tak mi to nemasírovali. Necítim sa byť ani slabšia, jesť mi normálne chutí, nič iné nebolí. Na ten krk si dávam zázvor, pijem aj zázvorový čaj, jem paralen a flektor.

Nemáte s tým nejakú skúsenosť? Myslíte, že zápal a tie uzliny nejako spolu súvisia? Čo ďalej? Budem vďačná za každú radu, dosť ma to desí.

ahjaj

uzliny sa zduria vtedy, keď organizmus s niečím bojuje. Rovnako aj afty a aj herpes na perách. Takže tie antibiotiká sú potrebné, okrem toho nejaké pre- a probiotiká, na afty a herpes b komplex forte. A nepreťažuj sa, oddychuj.