Pomozte prosim

Príspevok v téme: Pomozte prosim
Anonyms

Dobry vecer. Prepacte, asi toto nie je najvhodnejsi sposob, ako svoj problem vyriesit. Ale ja to uz nezvladam. Asi som sprosta, postihnuta... Nikdy som nechcela, aby to dopadlo az takto, ale mam myslienky, ktore mi vravia, aby som ukoncila zivot. Mala som aktivitu, ktora ma 10 rokov drzala a robila stastnu, ale teraz, ani neviem ako, prestala ma tesit. Mam problemy. Doma. Aj v skole. Som na strednej. Nerozumiem mojim rovesnikom. Nemam si s nimi co povedat. Nikto nevie, ze mi nieco je. Ze ma nieco trapi. Prosim, co mam robit? Nezvladam toto vsetko

dalsi

Myslim ze si narazila na jednu stranku puberty. Raz si hore a raz dole. Je to blbe, no tak to zvykne byt, musis si tym proste prejst, a prejdes. Si v poriadku :P

Tomas12345

Skusit mi nejako rozumne vysvetiť tvoje zmýšlanie ? 10 rokov si tancovala a to ti robilo radosť, potom ale príde polročné obdobie kedy ti nič radosť nerobí, a ty sa kvôli chvílkovému obdobiu kedy ta nič nebaví chceš zabíjať ?

Na svete existuje desiatky vecí ktore moze človek robiť, to skutočne nevidíš v ničom inom zmysle než v tanci ? Fakt si nevážiš toho že si zdravá a nafukuješ problemy ktore ani nie su problemy do neuveritelných rozmerov ? Vsak trochu vstupit si do svedomia a nejak s chladnou hlavou zanalyzovat svoje "problemy" by fakt nebolo na škodu.

Ludia ziju v krutých podmienkach a vážia si života, a ty rezignuješ na život len preto že nemožeš tancovat a máš nejaké problémy v škole ? Toho psychiatra by som ty odporúčal čím skor, pretože mať takéto zmýšlanie vážne nie je normálne.

bezo

ludia su dost sebeckí nwm ako na tvojej škole ale na mojej je to strašne každy hladi len na seba, na jedinych koho hladia su ich partneri alebo ludia kt su viac popularní ale však to je život :P ak sa citiš osamela možeš mi kludne napisat na maila mam to skoro jak ty, aj to že si nemam s vela ludmi povedat aj tu šikanu

ahjaj

je začiatok jari, a nedávno bola jeseň, zima. Možno sa nedostatok slnečného svetla a vitamínu D podpísal aj na biochemických reakciách mozgu a vznikla hormonálna nerovnováha a depresia.
Ešte tancuješ? Tam sa tvorí serotonín.
Skús ísť dvakrát do týždňa do solária. Alebo keď je teplejšie a svieti slniečko, v krátkych rukávoch na slniečko.
Ak by to o dva týždne nebolo lepšie, obráť sa na psychológa.

Tutanchamon_xD

Len kvôli tomu, že si teraz s nikým nerozumieš a nevieš si nájsť k ostatným cestu, tak máš myšlienky k samovražde ? Problémy sú na to, aby ich človek riešil nemyslíš ? Už keď teraz myslíš na samovraždu, tak čo budeš robiť, keď budeš dospelá ? Keď prídu ozajstné problémy ?

Píšeš, že aj doma máš problémy, tak ich potom rieš. Keď nie s rodičmi, tak choď k psychológovi a rieš problémy prostredníctvom a za pomoci jeho.

Tu ale nejakú extra radu nedostaneš, pretože či si smutná, nešťastná, nemáš kamarátky, frajera, prácu do ktorej by si chodila s úsmevom, máš psychické, zdravotné problémy, nebaví ťa život, tak tu ti vždy človek napíše len jedno, ako v každom jednom príspevku na tomto fóre, a to, aby si si našla záľubu alebo koníčka, pretože tu si ľudia na fóre myslia, že všetko vyrieši nejaká záľuba, ktorej sa budeš venovať, či už krátkodobo alebo dlhodobo.

Buna

Anonyms , nieco podobné som v tvojom veku prežívala aj ja ..Ver mi ze to prejde a Tvoj život bude mat zmysel. Má zmysel uz teraz , len o tom nevies ..Škola sa skončí ani nevies ako ..začne nova životná etapa , spoznáš novych ľudí , budes mat iné starosti , život má vždy zmysel , len niekedy sa s nami ozaj dokaze kruto zahrať .Neviem ci si veriaca , no ak sa sa obratis v zúfalstve na Pana Boha , s prosbou o pomoc , som si istá , že Ti pomôže , moc držím palce ..

dobreuz

Koľko máš rokov? Nemáš aj iné záujmy/záľuby? Nechce sa mi teda veriť. Na iných sa môžeš vykašľať.

Anonyms

Tanec. Moji rodicia to ale neuznavali. Chapem ich. Mali strach, ze by som sa v zivota nepresadila. Podporili ma len v tedy, ked mi niekto iny povedal, ze som vyborna.
Teraz ma to uz ale nenaplna. Prestalo to. Stratila som muzu. Uplne. Uz to trva polroka...
Na zakladke ma sikanovali. Dost. Ale dostala som sa z toho... No teraz som spadla uplne dole. Velmi hlboko. Citim sa ako retardovana... Obcas sa mo deje, ze sa mi zakruti hlava a citim sa, akoby som mala otras mozgu, alebo neviem. Proste je to cca 5 min trvajuci pocit...