Mám obavy, že z jedného predmetu nezmaturujem

Príspevok v téme: Mám obavy, že z jedného predmetu nezmaturujem
00000

Viem len že ma učiteľká nemá rada aj pár iných a známkuje nás dosť nespravodlivo. Už sme to riešili s triednou ale povedala že sa s tým nedá čo robiť. Mňa konkrétne známkuje takto (písomky nepísavame): keď viem, nedá mi známku. Keď neviem, dá mi 5 (raz som nevedela). Keď to ,,viem aj neviem" dá mi 4. Čiže tieto 2 známky tam mám. Piatok prišla do triedy a povedala že jej je doplaču z toho koľkí z nás tento riadny termín nezmaturujú. Mám naozaj strach. Vyžaduje aby sa odpovedalo presne tak ako by to povedala oba. Príklad: povie ti, povedz niečo o druhej svetovej a ty začneš rokom a ona ti povie, nie! Najprv objasniť čo to je, príčiny zámienky atď a automaticky za to znižuje známku.bmá tam asi dvoch obľubených žiakov ktorí keď nevedia tak im zlú známku nedá a keď vedia (síce tak kostrbato) tak im dá jednotku. Ostatní jednotkári sa pri nej stali trojkármi (začala nás učiť od tohto roka a má možno tak 70rokov) :/

ahjaj

na pol roka si dostala nedostatočnú na znak toho, že vyučujúca nie je spokojná s Tvojím napredovaním v predmete. Odvtedy si znova dostala nedostatočnú. Čo si želáš tu na fóre dosiahnúť? Chceš, aby sa niekto učil za Teba? Alebo Ti pomohol nadávať na učiteľku? Alebo Ťa ubezpečil, že zmaturuješ len preto, že na maturitu prídeš a pekne sa oblečieš?

swistica

Zase? Ved uz si to sem pisala, ludia Ti radili a aj tak si si zrejme nedala poradit. Najdi si staru temu a tam najdes rady od mnozstva ludi.

Zuzka8

No, oprava, od polovice druháku som sa začala učiť. Lebo vtedy ma Boh obrátil, tak som pristupovala odvtedy k učeniu zodpovedne. .. Nie žeby som ja sama od seba sa zmenila.

Zuzka8

Oni Ťa aj nechajú. Ako mňa. :-) Fakt. .. Ja som na maturitu nemala, ale som sa rokmi učila, tak oni berú aj toto do úvahy. ...

dobreuz

Každý zmaturuje, veď bude tam ešte iná učiteľka a ešte jedna v komisii z inej školy. Hlavne kľud a rozvahu. Maturoval som minulý rok a za seba môžem povedať že maturita je úplne ľahká :)

Klaudiaaaaaaa

Ale zmaturujes, co by nie :) Pokym ten predmet vies, tak prejdes. Ved v komisii nebude len ona a mozno tam vobec ani nebude.. Ucitelia su tam vzdy 3, takze ak by ti aj dala 5 a ostatni 1, si za vodou.