Ahojte. Asi by som sa mala predstaviť. Som 20 ročné pracujúce dievča. Odmalička som si vždy viac rozumela s chalanmi, nikdy ma nelákali dievčenské kolektívy. Som viac na šport a adrenalín ako na makeup, kávičkovanie, nakupovanie. Nebaví ma rutina, rada cestujem (najčastejšie po Slovensku, ale nebránim sa ani zahraničiu). Rada spoznávam nových ľudí a preto sem aj píšem. Ešte som v živote nenašla presný smer čo by ma bavilo robiť celý život, preto som sa rozhodla neísť ďalej na výšku a "hľadať sa", čo sa možno od septembra zmení tou VŠ, ale uvidíme :D. Takto ma to celkom baví, pretože mám veľa voľného času pre seba. Môžem robiť prakticky čo chcem, kedy chcem, ako chcem. Žijem si svoj detský sen :-D, mám prázdniny kedy len chcem. Ale aj tak nie som úplne šťastná. Keď vidím ako moje spolužiačky zo základky majú už manželov, deti, stavajú domy.. Nie že by som aj ja už chcela byť vydatá a mať dieťa, to nie, ešte mám čas. Ale chýba mi niekto, na koho by som sa vždy mohla obrátiť, s kým by som sa mohla poradiť, navzájom podporovať.. Chýba mi niekto, kto by ma mal rád, s kým by som trávila voľný čas. Okrem rodiny samozrejme :-). Približne pred rokom som práve tu cez fórko spoznala pár skvelých ľudí, s ktorými sme dobré kamarátky/kamaráti doteraz. Ale buď je medzi nami diaľka niekoľko stoviek kilometrov, alebo nejdeme skĺbiť moje a ich voľno, pretože mám plné víkendy, ale za to 5 pracovných dní v týždni skoro stále voľných. Keď občas prokrastinujem na sociálnych sieťach a vidím tie zamilované fotky a celkovo fotky párov, je mi smutno. Ako to tí ľudia robia, že sa nájdu? Ja som trošku hanblivá, neoslovím len tak niekoho na ulici, nechodím po zábavách a diskotékach, lebo ma to neláka. Už aj jedno alkoholické pivo ma uspáva, z cigariet sa mi dvíha žalúdok. Moja škola a teraz práca (aj keď ju milujem) je plná takýchto ľudí, nie že nezapadám, ale som iná. Mojou drogou sú Tatry, príroda, cestovanie preplnenými vlakmi :D, prespávačky pod holým nebom, kúpanie sa v jazerách, dlhé prechádzky, fotografovanie, blbnutie, záchvaty smiechu.. Ale nebaví ma to samu (nie vždy som sama, ale často), nemať sa s kým na výletoch porozprávať, je to také.. oničom. Potom prídem domov a mám za 1 deň nafotených 300 fotiek seba :D. Sú to pekné spomienky, ale chýba tomu iskra. Ako dieťa som nebola k ničom konkrétnemu vedená, takže ma baví robiť všetko, ale nič rutinne. Touto cestou by som chcela nájsť niekoho, kto to má podobne pretože verím, že nie som sama takýto charakter. V Blave som každý deň (skoro), takže na tie prechádzky a výlety po okolí k sebe rada niekoho priberiem ak sa vo veľkomeste tiež nemáte moc s kým kamarátiť. Išla by som si aj zahrať tenis, ale 10 rokov hrám akurát sama proti susedovej garáži. Ako jedináčik sa viem zabaviť sama, ale na niektoré veci treba dvoch :). Ak ste sa dočítali až sem a chcete si len popísať, budem rada ak napíšete. Zatiaľ provizorný, teraz vytvorený mail mám: monis7forum@gmail.com ...nechcem aby tu bolo zvečnené moje meno, ale v správe vám ho rada prezradím. Tak zatiaľ je to asi všetko. A celkovo ak ste aj z Košíc, je super mať známosti po celej republike. Baby, chalani, na tom nezáleží :) Budem sa tešiť na správy. Zatiaľ ahoj!
Hľadám kamošov - BA, SC, TT, TN,.. celá SR :-)
Aj sa niekomu ozvalo toto dievca?
Ahoj :) si presne ako moj brasko
On prave prisiel z kanady a hladame kamosov / kamosky. ma 24 a je strasne fajn a myslim ze podobny tebe. miluje zvierata, dobru energiu, yogu a rozhovory o vsetkom moznom a nemoznom na co nam ani mozog nestaci :) pisala som ti mail - tak pozri si ten provizorny email co si nastavila. sme v BA! tesim sa na odpoved
Peta
Na aku chces ist vysku, ked si tak neveris? :D Dnes uz zoberu kazdeho vsade.
zacni robit to co nerobis... hulit a chlastat
NE srandujem, neviem
:O ... to ako keby som písal ja :D ... tiež som na tom podobne veľmi rád chodím na turistiku, cestujem po SR a podobne. Len škoda, že som z opačného konca :D ... ale tak aspoň pokecať by som rád, určite sa ti neskôr ozvem aj na mail keď budem mať trochu viac času.
Zdravim, pred 20 rokmi v tvojom veku som hladal presne to iste..... velmi ti drzim palce v zivote, vyzeras byt skvele dievca, akych dnes vela nie je. Bratislava je plna mladych fajn ludi / studentov a pevne verim, ze sa ti niekto ozve a najdes co hladas, aj toto forum je cesta. Ja som vdaka nemu spoznal svoju terajsiu manzelku a sme stastni. Este raz ti prajem vsetko dobre do zivota, ide z teba pozitivna energia a urcite ked najdes svoje vysnene povolanie, dokazes v nom velke veci. Drz sa