Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gramatika

petroneta

Tomáš, zablahoželám ti, keď to uvidím, že to tak pouzivas. Najjednoduchšie sa dá vedieť podľa výslovnosti. Ale ze si napísal, že sa snažíš, ma k tebe hneď pozitívnejšie naladilo.

petroneta

Tomáš, zablahoželám ti, keď to uvidím, že to tak pouzivas. Najjednoduchšie sa dá vedieť podľa výslovnosti. Ale ze si napísal, že sa snažíš, ma k tebe hneď pozitívnejšie naladilo.

petroneta

Tomas12345

petroneta :

Dokial sa tá gramatika človeku uleží v hlave tak to určitý čas potrvá, ale už som za posledné dni niekolko krát napísal "ty" so správnym i.

petroneta

antisexx: áno, je to aj o výslovnosti, ale život beží ďalej. vieš ako?

"kebyže ty niekto cudzí na internete"
autor témy "Gramatika" mi včera po tom ako založil tému a prečítal si naše odpovede, napísal toto s tvrdým y.

Antisexx

Jednoducho je to o vyslovnosti to zameno ty/ti. To je šecko. Vysloviš tvrdo, napises tvrde. Vyslovis makko, napises makke. "Vy" je tvrde vzdy. Nemyl si to s pridavnymi menami v nominative v mnoznom cisle. My- my vsetci, mi- mne